Yeme & İçme Sabah kahveleri içildi mi? Haki-yeniden Takip Et Xper 4 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Herkese güzel bir gün dilerim😌 Güncellemeler+1 yıl Katkılarınızdan dolayı teşekkürler🤍 Sabah kahveleri içildi mi? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Akşam içerim artık gadası 0 2 Yorumla Haki-yeniden +1 yıl Şimdiden afiyet olsun Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Sagola Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Ben içiyorum bazen viski de içiyorum ama nadir 0 2 Yorumla Haki-yeniden +1 yıl Afiyet bal u Barış_LonelyForever +1 yıl Teşekkürler :)
Yecüc_Mecüc_7979 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Şimdi içtim… 0 4 Yorumla Haki-yeniden +1 yıl Efsane ikili😎afiyet olsun Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl Teşekkür ederim, sizede afiyet olsun… Yorumla Haki-yeniden +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl Rica ederim Yorumla
bayegosuz1 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 31% +1 yıl Sabah içmiyorum ben huyum değil 😀 sizede iyi günler dilerim 0 2 Yorumla Haki-yeniden +1 yıl Peki 😇 teşekkür ederim Yorumla bayegosuz1 +1 yıl Rica ederim ben teşekkür ederim 😊 Yorumla
Sükût_uHayâl Takip Et FenomenYoda Yaş: 41 +1 yıl Daha çok çay içiyorum. Kahveyi pek aramam.😌 0 1 Yorumla Haki-yeniden +1 yıl Afiyet bal Yorumla
stiletto3838 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Kız arkadaslarıma hazırladım ama bana izin verirlerse içicem efendim 0 1 Yorumla Haki-yeniden +1 yıl Okay🤨 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yeni uyandım gündüz uykusu berbat 0 4 Yorumla Haki-yeniden +1 yıl Ozaman sana bi duble kahve Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Köpüklü tek şekerli lütfen 😂 Yorumla Haki-yeniden +1 yıl 😆😆hemmen geliyor Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Bekliyorum 😂 Yorumla
MertKapan0777 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kahveler içildi, ofiste proje çizmeye başlandı. 0 2 Yorumla Haki-yeniden +1 yıl Afiyet şeker ve başarılar diliyorum Yorumla MertKapan0777 +1 yıl Teşekkürler Yorumla
MsmRntgnci Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Ooo kahve mi kaldı :) 4. Bardağı bitirdik 0 19 Yorumla Haki-yeniden +1 yıl Ooh kafein koması😄 Yorumla MsmRntgnci +1 yıl Akşam 20.30 kadar 10/12 bardak nescafe Türk kahvesi karışık gidiyor genellikle :) 4 bardak türk 8 bardak nescafe Yorumla Haki-yeniden +1 yıl Ben çayı okadar içmiyorum çaykolik olmama rağmen ya hu naptın Yorumla MsmRntgnci +1 yıl Çayı ben saymadım çay da 25/30 bardak :) Yorumla MsmRntgnci +1 yıl Hele biriyle sohbet varsa tadından yenilmez :) 3 semaver çay içmişliğimiz var 2 kişi :) 7.5 litre çay 😂😂 Yorumla Haki-yeniden +1 yıl Oohh aradığım ortam😄 Yorumla MsmRntgnci +1 yıl Tutturmuşlar gel bira içek diye ne işimiz var dedim :) gel senle bi demli çay içek dedim :) sabaha kadar :) 23 de başladık sabah 3/4 gibi bitmişti :) çoçuk bira içmeyi bıraktı 😂😂😉 Yorumla Haki-yeniden +1 yıl Semaver çayı varken biranın esamesi okunmaz pehh Yorumla MsmRntgnci +1 yıl Aranan çay ortağı bulundu :) Yorumla Haki-yeniden +1 yıl Ne zaman demleriz semaverde çayı 😆 Yorumla MsmRntgnci +1 yıl Önemli olan mevki :) şehirler yakınsa :) bu pazar :) Yorumla Haki-yeniden +1 yıl Uzak galiba😀 Yorumla MsmRntgnci +1 yıl Neyse semaver göndeririz bizde :) sana :) sen demlersin görüntülü konuşur içeriz :) Yorumla Haki-yeniden +1 yıl Oo patron naptın ya pffiiüü Yorumla MsmRntgnci +1 yıl Teknolojiden faydalandık 😂😂😅 Yorumla Haki-yeniden +1 yıl Bugün de faydalandık çok şükür Yorumla MsmRntgnci +1 yıl Hiç sorma teknoloji olmasaydı ne ederdik 😅 bu kadar ahlakımız yerinde olur muydu hiç :) Yorumla Haki-yeniden +1 yıl Ufak bi ironi sezer gibi oldum ama haklısın 😄 Yorumla MsmRntgnci +1 yıl Çok yoruldum 1000 tane gözlük etiketle etiketle çay yok mu çay 😅 Yorumla
Tugbali_ Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Birazdan icecegm ☺️ afiyet olsun 🌼 0 1 Yorumla Haki-yeniden +1 yıl Sağ ol gülüm sana da afiyet bal Yorumla
Garduimmm Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Gözümü şimdi açtım diyebilirim 😴😴 0 5 Yorumla Haki-yeniden +1 yıl Günaydın Yorumla Garduimmm +1 yıl Günaydınlar teşekkür ediyorum 🎉🎊 Yorumla Haki-yeniden +1 yıl Rica ediyorum😄 Yorumla Garduimmm +1 yıl 🎉🎉😜 Yorumla Haki-yeniden +1 yıl 🥳🥳🥳 Yorumla
Sarhosmuolsak0008gs Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Kahve sevmem çay içerim 0 2 Yorumla Haki-yeniden +1 yıl Sana çay ozaman Yorumla Sarhosmuolsak0008gs +1 yıl Teşekkürler Yorumla
chace Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 421 cevap paylaştı. Teşekkürler Sana da👋 0 1 Yorumla Haki-yeniden +1 yıl Teşekkür ederim😇 Yorumla
SaklıTutkular Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Çoktaaan 😀 0 2 Yorumla Haki-yeniden +1 yıl Oogh afiyet olsun Yorumla SaklıTutkular +1 yıl Sağol 😀 Yorumla
Hopterelelli Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl kahve değil de alkol aldım niye ben de bilmiyorum 0 4 Yorumla Haki-yeniden +1 yıl Bu saatte mi gülüm Yorumla Hopterelelli +1 yıl evet öğlen işim olduğundan öğle yemeğini sabaha attım Yorumla Haki-yeniden +1 yıl Ne diyelim ozaman 🥂çinçin Yorumla Hopterelelli +1 yıl 🥂 Yorumla
AkrepCandır Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl kesinlikle 3 adet hemde 0 12 Yorumla Haki-yeniden +1 yıl Ooo kahve partisi Yorumla AkrepCandır +1 yıl once fılte sonra 2 tane turk kahvesı anca kendıme geldım ya sen Yorumla Haki-yeniden +1 yıl Ben de bi iced americano içtim şimdilik😅devamı birazdan Yorumla AkrepCandır +1 yıl geceden kalmamıyız Yorumla Haki-yeniden +1 yıl Hayır erkenci kuşuz Yorumla AkrepCandır +1 yıl hımmm rutın bır hayat dıyorsun :) teknedeydım ben o yuzden fazla kacırmısım partıde Yorumla Haki-yeniden +1 yıl Ahahah pekii Yorumla AkrepCandır +1 yıl ok by Yorumla Haki-yeniden +1 yıl Çiao✋🏻 Yorumla AkrepCandır +1 yıl heyyyoooo Yorumla Haki-yeniden +1 yıl Hahah iyi misin Yorumla AkrepCandır +1 yıl tabıkıde ıyıyım neden olmasın Yorumla
unglücklicherMensch Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Yok be içilmedi ❤️ 0 2 Yorumla Haki-yeniden +1 yıl İçilir Yorumla unglücklicherMensch +1 yıl İçmedim yani daha 😂 Yorumla
Bitirim10 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Kahveler kimden 😂 0 3 Yorumla Haki-yeniden +1 yıl Ben ısmarlıyorum Yorumla Bitirim10 +1 yıl Kesene bereket 🙂 Yorumla Haki-yeniden +1 yıl Afiyet bal Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Akşam içerim artık gadası
Şimdiden afiyet olsun
Sagola
Ben içiyorum bazen viski de içiyorum ama nadir
Afiyet bal
Teşekkürler :)
Şimdi içtim…
Efsane ikili😎afiyet olsun
Teşekkür ederim, sizede afiyet olsun…
Teşekkür ederim
Rica ederim
Sabah içmiyorum ben huyum değil 😀 sizede iyi günler dilerim
Peki 😇 teşekkür ederim
Rica ederim ben teşekkür ederim 😊
Daha çok çay içiyorum. Kahveyi pek aramam.😌
Afiyet bal
Kız arkadaslarıma hazırladım ama bana izin verirlerse içicem efendim
Okay🤨
Yeni uyandım gündüz uykusu berbat
Ozaman sana bi duble kahve
Köpüklü tek şekerli lütfen 😂
😆😆hemmen geliyor
Bekliyorum 😂
Kahveler içildi, ofiste proje çizmeye başlandı.
Afiyet şeker ve başarılar diliyorum
Teşekkürler
Ooo kahve mi kaldı :) 4. Bardağı bitirdik
Ooh kafein koması😄
Akşam 20.30 kadar 10/12 bardak nescafe Türk kahvesi karışık gidiyor genellikle :) 4 bardak türk 8 bardak nescafe
Ben çayı okadar içmiyorum çaykolik olmama rağmen ya hu naptın
Çayı ben saymadım çay da 25/30 bardak :)
Hele biriyle sohbet varsa tadından yenilmez :) 3 semaver çay içmişliğimiz var 2 kişi :) 7.5 litre çay 😂😂
Oohh aradığım ortam😄
Tutturmuşlar gel bira içek diye ne işimiz var dedim :) gel senle bi demli çay içek dedim :) sabaha kadar :) 23 de başladık sabah 3/4 gibi bitmişti :) çoçuk bira içmeyi bıraktı 😂😂😉
Semaver çayı varken biranın esamesi okunmaz pehh
Aranan çay ortağı bulundu :)
Ne zaman demleriz semaverde çayı 😆
Önemli olan mevki :) şehirler yakınsa :) bu pazar :)
Uzak galiba😀
Neyse semaver göndeririz bizde :) sana :) sen demlersin görüntülü konuşur içeriz :)
Oo patron naptın ya pffiiüü
Teknolojiden faydalandık 😂😂😅
Bugün de faydalandık çok şükür
Hiç sorma teknoloji olmasaydı ne ederdik 😅 bu kadar ahlakımız yerinde olur muydu hiç :)
Ufak bi ironi sezer gibi oldum ama haklısın 😄
Çok yoruldum 1000 tane gözlük etiketle etiketle çay yok mu çay 😅
Birazdan icecegm ☺️ afiyet olsun 🌼
Sağ ol gülüm sana da afiyet bal
Gözümü şimdi açtım diyebilirim 😴😴
Günaydın
Günaydınlar teşekkür ediyorum 🎉🎊
Rica ediyorum😄
🎉🎉😜
🥳🥳🥳
Kahve sevmem çay içerim
Sana çay ozaman
Teşekkürler
Teşekkürler Sana da👋
Teşekkür ederim😇
Teşekkürler öptüm yanaklardan
Çoktaaan 😀
Oogh afiyet olsun
Sağol 😀
kahve değil de alkol aldım niye ben de bilmiyorum
Bu saatte mi gülüm
evet öğlen işim olduğundan öğle yemeğini sabaha attım
Ne diyelim ozaman 🥂çinçin
🥂
kesinlikle 3 adet hemde
Ooo kahve partisi
once fılte sonra 2 tane turk kahvesı anca kendıme geldım ya sen
Ben de bi iced americano içtim şimdilik😅devamı birazdan
geceden kalmamıyız
Hayır erkenci kuşuz
hımmm rutın bır hayat dıyorsun :) teknedeydım ben o yuzden fazla kacırmısım partıde
Ahahah pekii
ok by
Çiao✋🏻
heyyyoooo
Hahah iyi misin
tabıkıde ıyıyım neden olmasın
Yok be içilmedi ❤️
İçilir
İçmedim yani daha 😂
Kahveler kimden 😂
Ben ısmarlıyorum
Kesene bereket 🙂