Selam KScanlar, bugün Trendyol markette 115 liralık alışverişi 60 liraya yaptım. Heheheh uygun fiyata şunu bunu aldım derken telefonum çaldı. Efendim elimizde kiraz kalmadı başka meyve göndereyim dedi. Ardından karpuz teklif etti. Eiyi tamam dedim, eve dilim karpuz göndermişler. Bayâ şaşırdım. 😅
Eskiden karpuzcu abiler gözümüz kalmasın diye dilim ikram ederdi. Şimdi bir dilimi 40 TL olmuş. Tabii yazın fiyatlar değişir.
Bı yıl ki sebze meyve fiyatlarına niye mevsimi değil diyip fiyatının fazla olmasını normalmiş gibi konuşuyorsunuz eyy akpliler 🤔 geçen yıl yememişiz gibi
çocuklar çok istedi aldık büyük bi dilim... ufaklık "anne yanında peynir de yiyelim mi" dedi.. canı çok çekmiş... yiyelim kuzum dedim.. anında bitti :))))
Evet karpuz mevsimini açtım.. Koskaca karpuz bu herkese yeter misali.. Dilimleyebildikleri kadar dilimlemişler.. Yakinda karpuz kabuğunu da para eder diye satarlarsa hiç şaşırmamak lazım..
Turkiyeye gelince karpuz yemiyorum ama bizim ülkeye turkiyeden karpuz gelirse alıyorum. Neden diye sorarsanız türkiye leş gibi karpuzları kendi piyasasına sürüyor. Miss gibi efsane karpuzları yurt dışına servis ediyor...