Ne soğuk baklavaymış arkadaş.. Namı tadından önde gidiyor.. 2 Kez yedim, lezzet olarak asla önermeyeceğim bir şey.. Baklava bir defa baklavalıktan çıkmış... Sütlü tatlı gibi bir şey olmuş !
Bunlar uydurmasyon şeyler, ya tutarsa mantığı ve rüzgarı uzun süreceğini zannetmiyorum..
Sana güveniyorum tamam ilk fırsatta deneyeceğim 😅 ama ben alıştığım tatların dışına kolay kolay çıkamıyorum ya 😅 senin damak zevkine güvendiğim için denerim 😅
Yok künefe bizde değil, hatayda 😅 bizim buradakiler künefeyi güzel yapamıyorlar. Ama hatayı iyi bilirim orada güzel künefe yapan yerleri biliyorum 😅 Çok güzel baklava yapan bir yer biliyorum, oraya bi sorarım soğuk baklavayı 😅
Soğuk baklava kesinlikle, normal baklavayı çok yiyemiyorum. Şerbetli olan tüm tatlılar için geçerli bu, bir taneden sonra tıkıyor beni ama soğuk olanı öyle değil, yedikçe yiyesim geliyor.🤌
Normal baklava. Soğuk baklavayı da her yerde yemem bilenler vardır belki soğuk baklavanın ilk çıktığı yerlerden biri mi Ya da çıkartan yer mi tam bilmiyorum o kısmı İstanbul Şirinevler’de bir yer var oradan yiyorum bir tek onun dışında nerde yediysem beğenmedim. Bir iki marka hariç Sirkeci tarafında