Yeme & İçme Çileği şekerli mi yersiniz? Şekersiz mi? canlibomba1 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Çileğin üstüne şeker döküp yemeye bayılıyorum, sizde öyle misiniz? Çileği şekerli mi yersiniz? Şekersiz mi? Cevapla Çil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Ahmettt555 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Ben çileği şekersiz yemeyi tercih ederim zaten çilek bana çok tatlı geliyor o yüzden dolayı fazla yiyemiyorum bir de bunu şekere batırıp yediğim zaman daha da tatlı gelecek o yüzden dolayı şekersiz yemek benim için daha iyi. 0 0 Yorumla
terazininbiri Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Şeker dökeceğine krem şantiye batır, öyle daha lezzetli olur. 0 0 Yorumla
Sugarbird Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Şekersiz saf tadını almak daha hoşuma gidiyo😁 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Şekersiz çileğin kendisi şeker gibi olmalıdır 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sekersız 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Şekersiz 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. şekersiz yemem 1 0 Yorumla