Yeme & İçme En sevdiğin kahve şurubu aroması nedir? GingerCookieFenomen Takip Et Bilge Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Ben karamel şurubunu çok seviyorum. Karamel Vanilya Çikolata Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En sevdiğin kahve şurubu aroması nedir? Cevapla 20 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Sade seven taraftayım. Şeker , aroma , süt gıbı ilave şeyler sevmıyorum 0 2 Yorumla GingerCookie 1 yıl ben de sade tüketirim ama bazen aromalı içiyorum Yorumla GOKHANoturumactı 1 yıl Afiyet olsun Yorumla
LeydiMeyra Takip Et Guru Yaş: 31 1 yıl Krema şurup , gott göbek yaptığını öğrendiğim günden beri sek içiyorum 0 1 Yorumla GingerCookie 1 yıl :D Yorumla
AtomikŞef Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 93% 1 yıl Genelde şuruplu kahveleri içmem ama tercih hakkım olsa çikolatalı olanı seçerdim. 0 0 Yorumla
zpldz216 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Kahveye süt bile katmam, o yüzden şurup bilmiyorum 😂😂 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Favorim daima sade yanında da portakallı bitter çikolata 0 0 Yorumla
muhammedflex_ Takip Et Xper 1 Yaş: 27 1 yıl Genel Olarak Karamelli Mesela Ben Sturbucksda HepCaramel Makiato İçerim Az Şeker 0 0 Yorumla
ndenizyıldızı Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 47% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 458 cevap paylaştı. Şuruplu kahve sevmem 😐 0 0 Yorumla
u Redamancy-4 Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,5b cevap paylaştı. Vanilya 0 1 Yorumla GingerCookie 1 yıl kokusu harika oluyor vanilyanın Yorumla
cann22 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 31% 1 yıl Vanilya 0 2 Yorumla GingerCookie 1 yıl kokusu enfes Yorumla cann22 1 yıl Kesinlikle aynı fikirdeyim Yorumla
bernayagmurr Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Karamel tabii ki de 0 1 Yorumla GingerCookie 1 yıl benim de favorim Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 27b cevap paylaştı. Karamel ve Çikolata 0 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 83% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 409 cevap paylaştı. Gereksiz şeyler 0 0 Yorumla
BlackCompass Takip Et Xper 1 Yaş: 38 1 yıl Sek :) 0 2 Yorumla GingerCookie 1 yıl en güzeli Yorumla BlackCompass 1 yıl Eyvallah ;) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sade seven taraftayım. Şeker , aroma , süt gıbı ilave şeyler sevmıyorum
ben de sade tüketirim ama bazen aromalı içiyorum
Afiyet olsun
Krema şurup , gott göbek yaptığını öğrendiğim günden beri sek içiyorum
:D
Genelde şuruplu kahveleri içmem ama tercih hakkım olsa çikolatalı olanı seçerdim.
Kahveye süt bile katmam, o yüzden şurup bilmiyorum 😂😂
Favorim daima sade yanında da portakallı bitter çikolata
Genel Olarak Karamelli
Mesela Ben Sturbucksda Hep
Caramel Makiato İçerim Az Şeker
Karamel ve çikolata😋
Şuruplu kahve sevmem 😐
Vanilya
kokusu harika oluyor vanilyanın
Vanilya
kokusu enfes
Kesinlikle aynı fikirdeyim