Yeme & İçme En sevdiğin kahve şurubu aroması nedir? GingerCookie Takip Et FenomenYoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Ben karamel şurubunu çok seviyorum. Karamel Vanilya Çikolata Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En sevdiğin kahve şurubu aroması nedir? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Karamel ve Çikolata 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Sade seven taraftayım. Şeker , aroma , süt gıbı ilave şeyler sevmıyorum 0 2 Yorumla GingerCookie +1 yıl ben de sade tüketirim ama bazen aromalı içiyorum Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Afiyet olsun Yorumla
LeydiMeyra Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Krema şurup , gott göbek yaptığını öğrendiğim günden beri sek içiyorum 0 1 Yorumla GingerCookie +1 yıl :D Yorumla
AtomikŞef Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Genelde şuruplu kahveleri içmem ama tercih hakkım olsa çikolatalı olanı seçerdim. 0 0 Yorumla
zpldz216 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kahveye süt bile katmam, o yüzden şurup bilmiyorum 😂😂 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Favorim daima sade yanında da portakallı bitter çikolata 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 26 gü Karamel ve fındık aromalı şuruplar kahveye çok yakışıyor bence. Biraz vanilya da katınca tam bir lezzet şöleni oluyor. 0 0 Yorumla
muhammedflex_ Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Genel Olarak Karamelli Mesela Ben Sturbucksda HepCaramel Makiato İçerim Az Şeker 0 0 Yorumla
ndenizyıldızı Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 458 cevap paylaştı. Şuruplu kahve sevmem 😐 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Vanilya 0 1 Yorumla GingerCookie +1 yıl kokusu harika oluyor vanilyanın Yorumla
cann22 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 32% +1 yıl Vanilya 0 2 Yorumla GingerCookie +1 yıl kokusu enfes Yorumla cann22 +1 yıl Kesinlikle aynı fikirdeyim Yorumla
bernayagmurr Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Karamel tabii ki de 0 1 Yorumla GingerCookie +1 yıl benim de favorim Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 643 cevap paylaştı. Gereksiz şeyler 0 0 Yorumla
BlackCompass Takip Et Xper 1 Yaş: 41 +1 yıl Sek :) 0 2 Yorumla GingerCookie +1 yıl en güzeli Yorumla BlackCompass +1 yıl Eyvallah ;) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Karamel ve Çikolata
Sade seven taraftayım. Şeker , aroma , süt gıbı ilave şeyler sevmıyorum
ben de sade tüketirim ama bazen aromalı içiyorum
Afiyet olsun
Krema şurup , gott göbek yaptığını öğrendiğim günden beri sek içiyorum
:D
Genelde şuruplu kahveleri içmem ama tercih hakkım olsa çikolatalı olanı seçerdim.
Kahveye süt bile katmam, o yüzden şurup bilmiyorum 😂😂
Favorim daima sade yanında da portakallı bitter çikolata
Karamel ve fındık aromalı şuruplar kahveye çok yakışıyor bence. Biraz vanilya da katınca tam bir lezzet şöleni oluyor.
Genel Olarak Karamelli
Mesela Ben Sturbucksda Hep
Caramel Makiato İçerim Az Şeker
Karamel ve çikolata😋
Şuruplu kahve sevmem 😐
Vanilya
kokusu harika oluyor vanilyanın
Vanilya
kokusu enfes
Kesinlikle aynı fikirdeyim
Karamel tabii ki de
benim de favorim