Yeme & İçme En sevdiğiniz çorba nedir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Türk mutfağının zenginliklerinden biri de birbirinden nefis çorbalar... Siz en çok hangi çorbayı seversiniz? En sevdiğiniz çorba nedir? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64b cevap paylaştı. Pek tüketmiyorum 0 0 Yorumla
InoriYuzuriha Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Off çorbaya bayılırım. Türk mutfağından sütlü kereviz, tarhana, yogurt. Yabancı mutfaklardan borscht, hot and sour, french onion. 0 0 Yorumla
Duygusallcıu Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Mercimek çorbası ve yoğurtlu bir çorba vardı yuvalama mıydı ismi hatırlamıyorum 0 0 Yorumla
kilicbk Takip Et Yoda Yaş: 49 , eic 62% +1 yıl Mercimek, kelle paça, yayla, tarhana, mantar çorbalarını çok severim 0 0 Yorumla
Fasafiso_Bunlarrr Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Çorbalarla aram pek yok ama en sevdiklerim mercimek, tavuk suyu ve kremalı mantar 0 0 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ben mantar çorbası aşığıyım!! 😍 0 2 Yorumla Soran +1 yıl sahi mii Yorumla padisahinkizi +1 yıl Evet 😁 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. şehriyeli tavuk çorbası 0 0 Yorumla
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 445 cevap paylaştı. Kırmızı mercimek çorbası 0 0 Yorumla
Idontcareeee Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Domates ve tavuk suyu 0 0 Yorumla
barisbrs Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 46% +1 yıl bamya çorbası 0 3 Yorumla Soran +1 yıl oooo Yorumla barisbrs +1 yıl kötü mü :( Yorumla Soran +1 yıl yooo güzell Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Mercimek 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. İşkembe 0 0 Yorumla
Mitroglu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 524 cevap paylaştı. Domates çorbası 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Mercimek 0 0 Yorumla
Gizemmmmmli Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 502 cevap paylaştı. Patates çorbası 0 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ezogelin. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yayla çorbası 0 3 Yorumla CherkeSs +1 yıl Ayran çorbası 😛😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @CherkeSs Ooo kimler gelmiş kimler 😏 Yorumla CherkeSs +1 yıl @ftmlz özlemedin mi beni 😏 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Tavuk suyu çorbanın hastasıyım. ❤️
Pek tüketmiyorum
Off çorbaya bayılırım. Türk mutfağından sütlü kereviz, tarhana, yogurt. Yabancı mutfaklardan borscht, hot and sour, french onion.
Mercimek çorbası ve yoğurtlu bir çorba vardı yuvalama mıydı ismi hatırlamıyorum
Mercimek, kelle paça, yayla, tarhana, mantar çorbalarını çok severim
Çorbalarla aram pek yok ama en sevdiklerim mercimek, tavuk suyu ve kremalı mantar
Mercimek çorbası, klasiklerden vazgeçilmiyor.
Mercimek ve tavuk suyu
Ben mantar çorbası aşığıyım!! 😍
sahi mii
Evet 😁
Klasik mercimek çorbası
Ezo gelin ve kırmızı mercimek çorbalarına bayılırım
şehriyeli tavuk çorbası
Kırmızı mercimek çorbası
Paça ❤️ Malatya tarhanası ❤️ Yayla
Tarhana çorbası
Domates ve tavuk suyu
Kesinlikle süzme mercimek.