Yeme & İçme En sevdiğiniz Sokak Lezzetleri nelerdir? ÇeriDomatesii Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor En sevdiğiniz Sokak Lezzetleri nelerdir? Güncellemeler+1 yıl En sevdiğiniz Sokak Lezzetleri nelerdir? En sevdiğiniz Sokak Lezzetleri nelerdir? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Kokoreç severim gadası 1 0 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Küçükken halka şeklinde tulumbaya benzeyen bi tatlı vardı onu ve elma şekerini severdim. Şimdi öyle bişi yok sevdiğim 1 0 Yorumla
kukusalgazmüptelası Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl artık lezzetsiz ekonomik krizden dolayı ne yediğimiz belli değil 1 0 Yorumla
MkSubZero Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Kokoreç ama ben dışarıda yemem alır evde pisiririm 1 0 Yorumla
Tweety1976 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 534 cevap paylaştı. Kofte 2 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. balık ekmek 1 0 Yorumla
prensesmari Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 85% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 367 cevap paylaştı. Tavuk dürüm 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Kestane 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kokoreç severim gadası
Küçükken halka şeklinde tulumbaya benzeyen bi tatlı vardı onu ve elma şekerini severdim. Şimdi öyle bişi yok sevdiğim
artık lezzetsiz ekonomik krizden dolayı ne yediğimiz belli değil
Kokoreç ama ben dışarıda yemem alır evde pisiririm
Kokoreç lezzetli evet
. közde pişmiş b0klu bağırsak
Kofte
balık ekmek
Ekmek arası köfte
Tavuk dürüm
Midyee
Kestane