Yeme & İçme Hamburgerde "olmazsa olmaz" dediğiniz malzeme hangisi? GingerCookie Takip Et FenomenYoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 70 Yapay Zekaya Sor Et veya tavuğunu saymıyorum. Yan malzemelerde olmazsa olmazınız nedir? Soğan Peynir Turşu Sos çeşitleri Marul Domates Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hamburgerde "olmazsa olmaz" dediğiniz malzeme hangisi? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Sos çeşitleri 0 0 Yorumla
AtomikŞef Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Sos olmadan çok tatsız oluyor bence. Klasik soslar değil kastım. Trüflü mayonez tarzı daha yenilikçi lezzetler. 0 0 Yorumla
mkccc01 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 79% +1 yıl İlk kez 33 yaşında ve daha sonra 40 yaşında yedim garip olabilir ama biraz🙂👍🏻Domates olmalı🙂🤦🏻♂️ 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Marul domates olmazsa olmuyor geçen gün hamburger yedim içinde sadece et ve mantar soslu vardı o kadar ağırdı ki hafifleştirecek bir şeyler lazım 0 0 Yorumla
semxsem Takip Et Master Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Hamburger birinci tercihim olmamakla beraber sos olmazsa saman gibi olurHoş o sosları banada döksen yenirim😁 0 0 Yorumla
Fasafiso_Bunlarrr Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl En son hamburger yiyeli 3 sene banko oluyo. O yüzden takıntım yok böyle şeylere 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 ay Taze ve çıtır marul olmazsa olmazım hamburgerde. Bir de iyi bir cheddar peyniri şart yoksa olmuyor. 1 0 Yorumla
TheodenSama Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl hiç biri köfte olmazsa olmaz çünkü hamburger olmaz 0 0 Yorumla
diablok Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 50% +1 yıl peynir çünkü köfteyle ayrı bi lezzetli oluyo 0 0 Yorumla
BenKalenderMeşrebimm Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Çedar peyniri. Çünkü sadece cheeseburger yiyorum. 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 934 cevap paylaştı. Hayatımda hiç hamburger yiyemedim 0 0 Yorumla
TheLovex_ Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Patates 0 2 Yorumla GingerCookie +1 yıl dürüme patates konuyor ama hamburgerde olur mu ki bilemedim. Yorumla TheLovex_ +1 yıl Yanii ben içine koyuyorum sjhejehe Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Peyniri ve sosu 0 2 Yorumla GingerCookie +1 yıl nefisss Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Olmazsa olmazları.. 👌 Yorumla
zeynepwqqs Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Mayonez ve peynir 0 2 Yorumla GingerCookie +1 yıl mayonezsiz olmaz Yorumla zeynepwqqs +1 yıl Tabikiiii Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Burger köftesi 0 1 Yorumla GingerCookie +1 yıl köftesi zaten ana malzeme, diğerler yan malzemelerden olmazsa olmaz nedir? Yorumla
Lucyci Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Köftesi 0 1 Yorumla GingerCookie +1 yıl köftesi zaten ana malzeme ben yan malzemeleri soruyorum :) Yorumla
kodi34 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 701 cevap paylaştı. Turşu olmazsa olmaz 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kesinlikle turşu 0 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 711 cevap paylaştı. Domates valla. 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Sosyal. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Sos çeşitleri
Sos olmadan çok tatsız oluyor bence. Klasik soslar değil kastım. Trüflü mayonez tarzı daha yenilikçi lezzetler.
İlk kez 33 yaşında ve daha sonra 40 yaşında yedim garip olabilir ama biraz🙂👍🏻
Domates olmalı🙂🤦🏻♂️
Marul domates olmazsa olmuyor geçen gün hamburger yedim içinde sadece et ve mantar soslu vardı o kadar ağırdı ki hafifleştirecek bir şeyler lazım
Hamburger birinci tercihim olmamakla beraber sos olmazsa saman gibi olur
Hoş o sosları banada döksen yenirim😁
En son hamburger yiyeli 3 sene banko oluyo. O yüzden takıntım yok böyle şeylere
Taze ve çıtır marul olmazsa olmazım hamburgerde. Bir de iyi bir cheddar peyniri şart yoksa olmuyor.
hiç biri köfte olmazsa olmaz çünkü hamburger olmaz
peynir çünkü köfteyle ayrı bi lezzetli oluyo
Çedar peyniri. Çünkü sadece cheeseburger yiyorum.
Peynirsiz düşünemiyorum
Susamlı ekmeği 😬🙄🙄
Sos çeşitleri ve domates bence
Hayatımda hiç hamburger yiyemedim
Patates
dürüme patates konuyor ama hamburgerde olur mu ki bilemedim.
Yanii ben içine koyuyorum sjhejehe
Peyniri ve sosu
nefisss
Olmazsa olmazları.. 👌
Mayonez ve peynir
mayonezsiz olmaz
Tabikiiii
soslar❤
<3
Burger köftesi
köftesi zaten ana malzeme, diğerler yan malzemelerden olmazsa olmaz nedir?
Köftesi
köftesi zaten ana malzeme ben yan malzemeleri soruyorum :)
Sos çeşitleri
Peynir
Turşu olmazsa olmaz
Kesinlikle turşu
Evet
Peynir ve soğan 😍
sosu marulu turşusu
Sos 👌🏻
turşu
Cheddar 🤩🤩
Soslar
Domates valla.