Yeme & İçme Erik sever misiniz? Tuzlu mu seversiniz yoksa tuzsuz mu? HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 50 Yapay Zekaya Sor Ben az önce yedim tuzlu ağzım uyuştu ya😶 Güncellemeler+1 yıl Erik tuzla mı yeni yoksa tuzsuz mu yenir? Güncellemeler+1 yıl Eriği tuzsuz mu yersiniz yoksa tuzlu mu? Erik sever misiniz? Tuzlu mu seversiniz yoksa tuzsuz mu? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
54srp Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Erik sevmem 😖😖Çocukken yerdim ama şimdi yemiyorum. 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Ya galiba sevmeyen nadir insanlardanım. Genel olarak ekşi yiyemiyorum meyvelerde. 1 0 Yorumla
mutevaziadam34 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sevilmez mi , tek oturuşta bir kiloya yakın yediğimi biliyorum 0 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Tuzlu severim. Haziran sonrasını bekliyorum bende. 😃 0 0 Yorumla
goncaakaygısız Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Garip bir şekilde çok sevmiyorum daha doğrusu yokluğunu aramıyorum aklıma da gelmiyor ama dediğim zamanlar tuzlu tercihim oluyor 1 0 Yorumla
Tugbali_ Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Tuzsuz ya öbür türlü fazla ekşi geliyor bana 2 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. evet çok severimfark etmez her türlü yerim 1 0 Yorumla
prensesmari Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 85% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 367 cevap paylaştı. Farketmez erik olsun yeter 1 0 Yorumla
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 855 cevap paylaştı. Çok severim ama tuzlu denemedim 1 0 Yorumla
By_Barsss Takip Et Master Yaş: 34 , eic 73% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 689 cevap paylaştı. Tuz ve rakı ile güzel gidiyor 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,4b cevap paylaştı. Tuzlu erik kütür kütür 1 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Severim hic tuzlu yemedim. 1 0 Yorumla
Fasafiso_Bunlarrr Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kilosu çok pahalı artık sevmekte bir işe yaramıyor 0 0 Yorumla
Gölgesizkarakter Takip Et Master Yaş: 36 , eic 67% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Eriği tuzlu severim. 2 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Tuzsuz severim 1 0 Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 394 cevap paylaştı. Tuzlayarak 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Erik sevmem 😖😖
Çocukken yerdim ama şimdi yemiyorum.
Ya galiba sevmeyen nadir insanlardanım. Genel olarak ekşi yiyemiyorum meyvelerde.
Sevilmez mi , tek oturuşta bir kiloya yakın yediğimi biliyorum
Tuzlu severim. Haziran sonrasını bekliyorum bende. 😃
Garip bir şekilde çok sevmiyorum daha doğrusu yokluğunu aramıyorum aklıma da gelmiyor ama dediğim zamanlar tuzlu tercihim oluyor
Ekşili şeyleri pek sevmiyorum
Tuzsuz ve tatlı severim
Tuzsuz ya öbür türlü fazla ekşi geliyor bana
evet çok severim
fark etmez her türlü yerim
Farketmez erik olsun yeter
Çok severim ama tuzlu denemedim
Tuz ve rakı ile güzel gidiyor
Tuzlu erik kütür kütür
Severim hic tuzlu yemedim.
Tuzlu 🧂daha iyi 👍🏻
Tuzluyarrak sevmem ya