Evet çok aç kalırsak herşeyi yiyebiliriz lakin bazı yiyeceklere mesafeli olduğumuz doğrudur.. Benim mesafeli olduğum bir yiyecek henüz bulunamadı😂 Sizin aranıza mesafe koyduğunuz yiyecek/yemek var mı?Seni sevmeyende ne bileyim😋
Bamya diyorum ama gün geliyor yemek zorunda kalabiliyorum. Buda Allah 'ın adaleti sanırım. Kibir olarak algılanıp gün gelip ona muhtaç ediyor. Aynı bir adamın kenelere laf edip bu keneler ne kadar çirkin hiç birşeye faydası yok diyip söylenip bir hastalığa yakalanıp çaresinin kene yemekten geçtiği gibi
Atatürk bamiya severmiş, bende çok severim. Çünkü gerçekten çok sağlıklı ve besleyici. Yemek ayrımı yapamıyorum, bunun sebebi o yemeğe verilen emek ve sevgidir. Soru için teşekkür ederim, saygılarımı sunuyorum.
Sakatat. Çok net. Kokusunu alınca bile kötü oluyorum. Yemeyi denedim birkaç kez, yok anam olmuyor. Çorba hadi neyse de ciğer yemeği falan, midem ağzıma geliyor.
Midye ıspanak aşi kaynanam güzel yapamıyor diye ıspanak tan soğudum eltimin yaptığı balıktan valla ben etciyim sebze sevmiyorum keşke ete indirim gelse alamıyoruz sayın et ve balık kururumum 😂😂😂
Ben önceden karnı bahar yemiyordum kerevizde ama şimdi karnı bahar tiryakisi oldum kereviz halen alişamadım ama sunu anladım yapan iyi yaptımı taşa bile ekmek banılır😂
bamya ve kabak yemeğini hiç semem kabak o kadar değil ama bamyayı ağzıma bile sürmüyorum her ne kadar nimettir diyip sussam da midem bulanıyor oğürüyorum şu hemeği görünce elimde değil🤷♀️
İnsan aç kaldığı zaman sevmediği yemekleri bile gün gelince yiyebiliyor. Benim asla yiyemediğim tek bir yemek var hayatımda bir kere yedim o da bamya yemeği.
Sushi, kokoreç, balık, muz, kaymak, tereyağı, kavun, koyun&kuzu eti, süt ve sütlü tatlılar, yumurta ve yoğun yumurtalı yiyecekler, balık, kelle paça, işkembe, gibi gibi şeyler yemedim hic yememde...