Yeme & İçme Sizce ben 1 kavanoz nutella yemiş miyimdir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor "Depresyondayım, unutuldum, aldatıldım... Sevgilimden ayrıldım, çok yalnızım..."🎶Allah bütün aldatan erkekleri bildiği gibi yapsın! Hepinize bedduacıyım bugün, hepinize! Sizce ben 1 kavanoz nutella yemiş miyimdir? Cevapla Aldatma Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Beyazeşekliprens60 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Niye biz suçsuzların adı çıkıyor anlamış değilim 😂😂😂Sana bu şarkıyı armağan ediyorumhttps://m.youtube.com/watch?v=Y4Ak1WLBYbo 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Olayları abartma seviyem. Eğer o bir kavanozu yeseydin şu an şeker komasına girdiğin için yoğun bakımdan yazman gerekirdi. 0 0 Yorumla
Ben_arıza Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 91% +1 yıl Yalnız bakımlı kadın kendini eliyle bile belli ediyor. Seni görmedim nasıl fiziğin var bilmem ama bakimli birisin 0 0 Yorumla
Retroskop1 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Boşuna üzülüyorsun. Tecrübe etmiş biri olarak neyt teşhisim. Kendi keyfine ve hayatına bak, arkana dönüp bakarak tek bir saniye bile boşa harcama! 0 0 Yorumla
_BombacıMülayim_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Allah cinsiyetçi benduandan ötürü seni daha beter etsin. İnşallah bütün erkekler seni aldattır çok amin 0 0 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Herkes yaşattığını yaşar, merak etme sen. İlahi adalet bir gün muhakkak tecelli edecektir. Kendine dikkat et... 0 0 Yorumla
cpanel Takip Et Guru Yaş: 104 , eic 100% +1 yıl Yemiştirsin afiyet olsun yalnız bu ikinci sorun görselli soru paso sen soruyorsun. 0 0 Yorumla
kovmireem Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ben zevkine gömüyom ara sıra jdjdkekek ama ben çok kilo alırım o yüzden dikkat etmek lazım 😂😂 0 0 Yorumla
monicavespuccci Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 424 cevap paylaştı. depresyondayken akliniza nutella yemek nasil geliyo sayet ben kendimden gecmis oluyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl "Nasıl şeker hastası oldum?" isimli çalışmaya bakıyorsunuz arkadaşlar. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Biz kızlar her üzüldüğümüzde kendimizi çikolataya verirsek daha çok şey olacak da neyse 0 0 Yorumla
Most_Wanted010 Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 31% +1 yıl Kavanoz bitmemiş dibinde var görünüyor😂 0 0 Yorumla
zpldz216 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yemişsin. Afiyet olsun. 0 4 Yorumla Zemqxx +1 yıl Turkiyede kizlar cirkin ve sorunlu Yorumla zpldz216 +1 yıl @Zemqxx tek bir soru, bunu neden burada yazma ihtiyacı hissettin, benim görüşümle ne ilgisi var? Yorumla Zemqxx +1 yıl Yazasım geldi Yorumla zpldz216 +1 yıl @Zemqxx Peki. Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Evet bardağı tutmandan belli 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kaloriler gelsin 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. zengin... 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Niye biz suçsuzların adı çıkıyor anlamış değilim 😂😂😂
https://m.youtube.com/watch?v=Y4Ak1WLBYboSana bu şarkıyı armağan ediyorum
Olayları abartma seviyem. Eğer o bir kavanozu yeseydin şu an şeker komasına girdiğin için yoğun bakımdan yazman gerekirdi.
Yalnız bakımlı kadın kendini eliyle bile belli ediyor. Seni görmedim nasıl fiziğin var bilmem ama bakimli birisin
Boşuna üzülüyorsun. Tecrübe etmiş biri olarak neyt teşhisim. Kendi keyfine ve hayatına bak, arkana dönüp bakarak tek bir saniye bile boşa harcama!
Allah cinsiyetçi benduandan ötürü seni daha beter etsin. İnşallah bütün erkekler seni aldattır çok amin
Herkes yaşattığını yaşar, merak etme sen. İlahi adalet bir gün muhakkak tecelli edecektir. Kendine dikkat et...
Yemiştirsin afiyet olsun yalnız bu ikinci sorun görselli soru paso sen soruyorsun.
Ben zevkine gömüyom ara sıra jdjdkekek ama ben çok kilo alırım o yüzden dikkat etmek lazım 😂😂
depresyondayken akliniza nutella yemek nasil geliyo sayet ben kendimden gecmis oluyorum
"Nasıl şeker hastası oldum?" isimli çalışmaya bakıyorsunuz arkadaşlar.
Biz kızlar her üzüldüğümüzde kendimizi çikolataya verirsek daha çok şey olacak da neyse
Hepsini sen mi yedin😳
Bizede amin demek düşer
kilolu görünüyorsun yemişsin
Yediysen geçmiş olsun
Boğazın da mı yanmadı
Üç kavanoz bile yersin
Evet yemişindir bence
Kavanoz bitmemiş dibinde var görünüyor😂
Yemişsin. Afiyet olsun.
Turkiyede kizlar cirkin ve sorunlu
@Zemqxx tek bir soru, bunu neden burada yazma ihtiyacı hissettin, benim görüşümle ne ilgisi var?
Yazasım geldi
@Zemqxx Peki.
Kavanoz kalmış ama onu da yemen lazımdı...
Aldatılmayan kız kalmadı herhalde
Evet bardağı tutmandan belli
değdi mi
Fincanda love yaziyo yalnız
Yersin sen
Kaloriler gelsin
Ulan yaaa , üzüldüm çok 🙁🙁
Yemişssin
Bitmemiştir
+10 kg hayırlı olsun
Yarasın askom
Adette ısen yersin