hahahaha ya şaka mısın sen. baklavanın her türlüsünü yedim. lakin sütlü baklavanın üzeri böyle almaz , sen bildiğin çikolatalı pasta yapmışsın 2qe9wı9dwadw
yoo yoo hayır. gayet lüks bir mekanda yedim, antalya'daydı. orada baklavayı servis ettiklerinde üzerinden anlayabiliyordunuz baklava olduğunu. evet kakaosu vardı ama bu kadar fazla değil. bu donmuş gibi duruyor ve çok fazla. triliçe gibi kaplamışsınız üzerini tamamen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İyi görünüyor
Güzel görünüyor tadı nasıl tadı 😋
Beğendim ben ama tipini beğenmedi burdaki kimse :(((
ne baklava mı, tarçınlı keke benziyor
Öh
çok kötü duruyor xd
Sen ne anlarsın sütlü baklavadan git ıspanak tozlu kilosu 30 TL'ye baklava ye be
hahahaha ya şaka mısın sen. baklavanın her türlüsünü yedim. lakin sütlü baklavanın üzeri böyle almaz , sen bildiğin çikolatalı pasta yapmışsın 2qe9wı9dwadw
Baklavanın üstüne kakao ve çikolata parçacıkları koyulur abim. Ucuz yerlerde göremeyebilirsin belki olması gereken budur
yoo yoo hayır. gayet lüks bir mekanda yedim, antalya'daydı. orada baklavayı servis ettiklerinde üzerinden anlayabiliyordunuz baklava olduğunu. evet kakaosu vardı ama bu kadar fazla değil. bu donmuş gibi duruyor ve çok fazla. triliçe gibi kaplamışsınız üzerini tamamen
Ben üzeri tamamen kaplanmış seviyorum. Teşekkürler
Baklavanın üstünde ne var öyle?
Kakao?
Haa, değişik duruyor
Üzdün :(
Normal standart olana alışmışız ne yapalım 🤠
Baklava dışında her şeye benziyor :D
:(
Üzülme her şey yolunda 😂😂😂😂😂
Yağcı gelin 😝
Offf off yarabbim 😂
Evet guzel görünüyor