Yeme & İçme Bu bayram en çok ne yediniz? Düşünürbiri Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 61 Yapay Zekaya Sor Merhabalar efenm, :) Yine bir bayramın sonuna geldik. Bu bayram da dozunu kaçırıp hunharca yaprak sarması yemiş olabilirim. Yaprak sarması sever misiniz? #Düşünürbiri Bu bayram en çok ne yediniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
sssicaksutlukahvem Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bu bayram ne sarma, ne baklava, ne de börek çörek yiyebildim.😑Sadece çikolata, toffie ve şekerlerden yedim, dişlerim sızlayınca onları da bıraktım, çalışınca böyle oluyor galiba.😒 1 2 Yorumla Düşünürbiri +1 yıl Geçmiş olsun efenm Yorumla sssicaksutlukahvem +1 yıl İnşallah geçer efenm. Yorumla
Sükût_uHayâl Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Bu bayram en çok elmalı ve fıstıklı kurabiye yedim, üzerineyuvalama ve dolma... Afiyet olsun bana 🤭 1 4 Yorumla Düşünürbiri +1 yıl Afiyet olsun sana :D Yorumla Sükût_uHayâl +1 yıl Teşekkürler 😄 Yorumla Sükût_uHayâl +1 yıl Eig için teşekkürler 😊🌺 Yorumla Düşünürbiri +1 yıl Bensiz elmalı ve fıstıklı kurabiyeleri yedin ama olsun rica ederim. 😄 Yorumla
Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Elime ne kadar şeker geçtiyse yedim kardeşim sağ olsun. Şeker canavarı olduk, şekerrrrr 🤣🍭 1 0 Yorumla
Rossoneri2206 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Benden baska yaprak sarmasini hic sevmeyen var mi ya merak ediyorum😀Hic sevmiyorum. 1 2 Yorumla Düşünürbiri +1 yıl Yaprak sarma sevilmez mi yahu Yorumla Rossoneri2206 +1 yıl Sevilmeyebiliyormus demek ki🤣 Yorumla
Fasafiso_Bunlarrr Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Full çalıştım, mesai filan yaptım. Zaten gidecek kimsemde kalmadı 1 0 Yorumla
RebeLs_ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Selam,Bu bayram en çok baklava ve şeker yedim. :D 1 0 Yorumla
_BELLADONNA_ Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Bayrama özel bir şey yoktu. Kutlamıyorum da. 1 0 Yorumla
lifecouldbedream Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Çorba, baklava, su, ekmek, kıymalı pide. 1 0 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Laf yedim 🤧 2 2 Yorumla Düşünürbiri +1 yıl Deme bee neden? Yorumla Junİchi +1 yıl Saçımı kestim diye, evliliğimi de çok düşünüyorlar sağ olsunlar 🤧 Yorumla
KafamKarışıııkk Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 90% +1 yıl Tokat 1 2 Yorumla Düşünürbiri +1 yıl Hüzün doluyuz bu akşam Yorumla KafamKarışıııkk +1 yıl dokunmayın çok fenayım.. Yorumla
denizeaşıkadınmilena Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl dünyayı yedim 1 4 Yorumla Düşünürbiri +1 yıl Jdjdjs afiyet olsun Yorumla denizeaşıkadınmilena +1 yıl eyw gel beraber olsun Yorumla Düşünürbiri +1 yıl Dünyanın diğer ucundan da ben yedim :D Yorumla denizeaşıkadınmilena +1 yıl ohhh yarasın Yorumla
Miyawsuuuuu Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Çikolata 🤭 1 1 Yorumla Düşünürbiri +1 yıl Çikolata kaliteleri bu yavram düştü 😄 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 811 cevap paylaştı. Çikolata 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. poğaça börek 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 18,9b cevap paylaştı. Çikolata 1 0 Yorumla
zeyyolliiçeee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 744 cevap paylaştı. Tatlı🤦🏻♀️ 1 0 Yorumla
Kafasikarisiksey1 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Baklava ve et 1 3 Yorumla Krst10 +1 yıl Allaaam kilolar geliyor. Ama sefanız olsun 😅😱 Yorumla Kafasikarisiksey1 +1 yıl Geliyoo gelmekte olann Yorumla Krst10 +1 yıl Gönderme de müthiş haha Yorumla
_CookieWoman Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Şeker 1 1 Yorumla _CookieWoman +1 yıl Sarma severim Yorumla