Selam İki duble yeşil çay gömdüm. Hala daha baş ağrım geçmedi. Uykum geliyor. Bu saatte uyuyunca da gece uykum kaçıyor. Normalde iyi gelirdi baş ağrılarıma bitki çayı..😕 Peki sizin bitki çaylarıyla aranız nasıl? Benim gibi sadece yeşil çaydan mı medet umuyorsunuz her ağrınız için? Diğer bitki çayları bana fena ağır geliyor. İlaçsız tedavinin bence en güzel yöntemi bitki çayları❤👍 Bu sefercik etki etmese de vücudumu gevşetti buna da şükür...İçtiğim yeşil çay da öyle yumuşak içimli filan değil. Bildiğiniz en hakikisinden yeşil çay. İçine tatlandırıcı da koymuyorum, limon da sıkmıyorum. Bazıları bal koyup limon sıkıyor😑 Paketli bitki çaylarına ekstra bal ve limon eklemenin doğru olmadığını kanaatindeyim. Bir kerecik denedim tadı zehir zemberek oldu😨 fakat şu açıkta satılan aktarcılardan alınanlara belki konulabilir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Selam gadası 🙃
Bitki çaylarını kitap okurken daha çok seviyorum.
Kahve seviyorum sade
Hiç ama hiç aram yok. Öcü görmüş gibi oluyorum sevmiyorum
😂😂
Yalnız ağrılar için yeşil çay doğru bir tercih değil. İçinde kafein var. Papatya ya da rezene ağrı için idealdir.
İyi, geceleri yeşil, melisa ve papatya çayı içerim, tavsiye ederim rahatlatıcı etkisi var…
Ben pek sevemiyorum ya. Bir dönem ben de yesilcay, kekik, biberiye, kiraz sapı vs pek çok şey içtim ama yok yani. Benlik değil
Sadece papatya seviyorum ben. :/
Aramız iyi, özellikle papatya çayı ve ıhlamur ile
Bergamot dışımda hiçbir bitki çayını sevmiyorum.
Dışında*
Severim ama fazlası zarar
Yapan olursa içerim.
Rezene severm
Papatya sadece
Eh işte