Haram olmadığı sürece her şeyi yiyiyorum. Sevmesem bile karnım doyacak kadar yer kalkarım zorluk çıkaran bir tip değilimdir. Ama koku hassasiyetim var yemeklerde. Mesela bir yoğurttan tezek kokusu geliyordu ve midem bulandı yiyemedim. Kuzu eti mi koyun eti mi ne, aşırı kokan bir et kokusu inanılmaz midemi bulandırır.
Yemeklerden çok yemeklerin içine giren bazı malzemeleri sevmiyorum desem daha doğru olur. Mesela kuzu eti, kelle paça, işkembe, kuyruk yağı, güzel pişmiş levrek hariç bütün balıklar vs
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Benim içimde öyle yemek onlarsız olmuyor ama içinde olursada yiyemiyorım. Ya kandıracaklar anlamıcam. ya da zorla yutkuncam.
Bazen öyle güzel kamufle ediyorlar ki içeriğini, yiyebiliyorum. Mesela maydanoz hiç sevmem ama bir şekilde yemeğe entegre ettiklerinde bana kokusu gelmiyor ve tadı da diğer ürünlerle karışınca hiç rahatsız etmiyor. Salataya doğradıklarında asla yiyemiyorum🫣
Yani benim onlarda problemim yok ama bunlar kırmızı çizgi bende yiyemem yani. Anca böyle zombi istilası olacak yiyecek bir şey kalmayacak öyle yerim. Küçük gördüğüm için küçümsediğim için değil elbet bunu bulamayanlar var ama benim midem almıyor yani kuru ekmek yerim yine yemem.