Yeme & İçme Size bir kutu fındıklı bar verir miyim diyim mi? malarma Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Yapay Zekaya Sor Fındıklı bar yaptım yiğyicen miii ben yemelere doyamıyorum tadı güzel Güncellemeler+1 yıl Grip ve regl olmak dünyanin en kötü şeyi olabilir neyse ki tadım yerinde (tamam kötü espiri)🤣 Size bir kutu fındıklı bar verir miyim diyim mi? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Sevmiyorum 0 0 Yorumla
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 419 cevap paylaştı. Antepli olana hastayım fakat sanırım şu an 14 lira civarındadir maalesef şu an ona verecek param yok eskiden çok yerdim sana afiyet olsun 0 0 Yorumla
Parodaqt Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Ssn yaptıysan evet ama markaysa yemem 😂Sen yaptıysan vermezsin zaten 😂 0 2 Yorumla malarma +1 yıl Ben pişirdim tadım fabrikasında 😂 Yorumla Parodaqt +1 yıl Maşallah ben de diyorum tadımın ürünleri niye o kadar güzel meğer senin elin değmiş diye hahaha 😂 Yorumla
ASC007 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Enerji verici gözüküyor sen vermesen de ben elinden alırım xd 0 5 Yorumla malarma +1 yıl 🤣🤣🤣sana iki gutu aşko Yorumla ASC007 +1 yıl Sonra beni tutabilene helal olsun hahahaha Yorumla malarma +1 yıl İki kutunun hepsini yer misin Yorumla ASC007 +1 yıl Seni bile yirim süper mario yolla gelsin Yorumla malarma +1 yıl 🤣🤣🤣hay maşallah aslan tosun paşam Yorumla
TheodenSama Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl antep fıstıklı olsa iyi olurdu ama verirsen mutlu olurum.. 0 2 Yorumla malarma +1 yıl Antep fıstıklı yarın Yorumla TheodenSama +1 yıl vercen mi? Yorumla
temasbağamlisi Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 84% +1 yıl Verme sahur sahur onu yiyip nerelere tirmanicaz,🤣🤣 0 2 Yorumla malarma +1 yıl Batman ve spiderman de bundan kullanıyor Yorumla temasbağamlisi +1 yıl Ben supermenin bacakatn yedim bordo bereli oldum😒😉 Yorumla
Vault_Boy Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 811 cevap paylaştı. Askerde kutu kutu alıyordum. 12-12 nizamiye nöbeti, Şırnak sıcağında çekilecek dert değildi. Koklatmayın bana sakın, travma yaşarım anılarımla. 0 0 Yorumla
Libidinous Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 89% +1 yıl Dikkat et dokunmasın. Aganigi naganiki. Sonra duvarlar ayak izi olur hep 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Bilmem, verir misin? Barın iki ucundan aynı anda ısırarak yiyelim, ortasında buluşuruz 😉😂 0 0 Yorumla
Desuyonee Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Fındık değil fıstıklı olandan verir misin lütfen? Ben değil ama bizimkiler ondan seviyor. 0 2 Yorumla malarma +1 yıl Olur olur Yorumla Desuyonee +1 yıl Teşekkür ederim. :D Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl istemem sen erkekler yiyecek diye içine bile tükürmüş olabilirsin 0 1 Yorumla malarma +1 yıl Tüh ifşa oldum ya😂 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 825 cevap paylaştı. la buradakiler zaten enerji patlaması yaşıyo bide bunu yerlerse beton delerler betoonn😂😂 0 0 Yorumla
Mertsertadam Takip Et Xper 1 Yaş: 33 +1 yıl Bence sen harikasin ama bir türlü yazmak yok uykuda yok dedin sohbette yok sanırım 😊 0 0 Yorumla
sprinter-tosbağa Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sen mi yaptın senin elinden olabilir 🤗😊 0 4 Yorumla malarma +1 yıl Aynen ben yaptım sprinter-tosbağa +1 yıl Ee şimdi veriyon mu söylemedin? 🤔 malarma +1 yıl Verim sprinter-tosbağa +1 yıl Sanki zoraki oldu ya hadi neyse 😄
Aşil_Han Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Sen mi yaptın bunları 0 3 Yorumla malarma +1 yıl Ben yaptım aşkım ellerimle sana tadım fabrikası bile alırım🤣 Yorumla Aşil_Han +1 yıl Aşkım fabrikaya gerek yok sen olunca Yorumla malarma +1 yıl 👉🏻👈🏻 Yorumla
Börteçinece Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Bu aşırı iyi ya Tadım'ı seviyorum 0 4 Yorumla malarma +1 yıl Ağzının tadın (m) ı bılıyon 🤣🤣 Yorumla Börteçinece +1 yıl Ahahah😂biliriiz baksana kutu kutu götürüyoruz nevaleyi ooh afiyet bal Yorumla malarma +1 yıl 😘😘yarasın balım veririm sana Yorumla Börteçinece +1 yıl Sağ ol gülüm🌺🌺🌺 Yorumla
BabyStark34 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 84% +1 yıl Hiç yemedim güzel elli birinden yemek isterdim? 0 1 Yorumla malarma +1 yıl Veriridim o zaman Yorumla
_LonelyWolf_ Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Bara girdim üzüme kutu girdi gözüme 😂😂😂 0 3 Yorumla _LonelyWolf_ +1 yıl % 37 si nerede lan bu fındığın? 😂😂😂 Yorumla malarma +1 yıl Yaparken yemişler 😂😂😂 Yorumla _LonelyWolf_ +1 yıl Her kutunun % 37 sini yesen günde 137 tane çocuğun olur lan deli 😂😂😂 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 869 cevap paylaştı. Merak ettim; alır mıymışım acaba 😀😅😊 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Üreticisi benim zaten ama yine de söyleyin bakalım 0 0 Yorumla
sistemkölesi Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 85% +1 yıl Bana bu kutu fındıklı bar verir miydin 0 0 Yorumla
Mitroglu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 524 cevap paylaştı. Az kirli çiki değilsin he, söyle bakalım 0 0 Yorumla
Mrtist34 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Barı geç ojeler tırnaklar çok iyi 0 1 Yorumla malarma +1 yıl Sağol Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Susatır bu 0 2 Yorumla malarma +1 yıl Su içersin gluk gluk Yorumla s Taciiiii +1 yıl Gluk gluk bayılırım Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Hiç yemedim 0 2 Yorumla malarma +1 yıl Veririm o zaman Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl Yok sağ ol dişlerimi fırçaladım şimdi Yorumla
XxlAYUBOĞAN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Sen verme 0 2 Yorumla malarma +1 yıl Kim versin Yorumla XxlAYUBOĞAN +1 yıl Kendim alırım Yorumla
AskeriiMühendiss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Söyle 0 2 Yorumla malarma +1 yıl Veririm iyi çocuksun sen Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl Öcüyüm ben Yorumla
higheroo Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Adres atıyorum? 0 2 Yorumla malarma +1 yıl At hadi bir tane yoliyim Yorumla higheroo +1 yıl Bir tane mi :( Yorumla
mrcakir53 Takip Et Xper 6 Yaş: 47 , eic 87% +1 yıl banada gönderirmsin 0 2 Yorumla malarma +1 yıl Veririm Yorumla mrcakir53 +1 yıl teşekkürler Yorumla
Chamber Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Verirsin verirsin:) 0 1 Yorumla malarma +1 yıl Yooo🤣🤣🤣 Yorumla
Yasin34re Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 71% +1 yıl Di bakalım 🤔 0 2 Yorumla malarma +1 yıl Veririm sende gözlüğünü ver 🤣 Yorumla Yasin34re +1 yıl Al güzellik senin olsun 😂 Yorumla
DanielsJack Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Verir misin 0 1 Yorumla malarma +1 yıl Evet Yorumla
nullmosaic Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl çerez isterim 0 17 Yorumla nullmosaic +1 yıl grip bulaşmaz mı Yorumla malarma +1 yıl Çerez yohhh Yorumla nullmosaic +1 yıl orada mısın Yorumla malarma +1 yıl burada değilim şurdayım Yorumla nullmosaic +1 yıl şurdasın millet soruda senin reklamını yapıyor300 tl demişsin Yorumla malarma +1 yıl Ne diyosun dayı Yorumla nullmosaic +1 yıl dayın kadar başına TAŞ düşsünoğlum senin profl resmni koymuş birisihaywan mısın dayı diyordın kalitesizsensom demişsün 300 tllllldayı demek sapıklık mo demek oluyorrrrhaywannn Yorumla malarma +1 yıl Kim koymuş Yorumla nullmosaic +1 yıl bak araştırdayı deyüm ne diyon demesensan söylerdimama kpnuşman beni öğğk ettirdi Yorumla malarma +1 yıl 😂😂😂 öf ne araştırcam ya umrumda değil Yorumla nullmosaic +1 yıl iyi dayona selam söoyleprofilin sorularda geziyor Yorumla malarma +1 yıl Gezsin akılı olan zaten burada bir tane hesabım olduğını anlar Yorumla nullmosaic +1 yıl tek hesabın ekran remi çekmişyaaa ne kadar anlamazsınnn senn Yorumla malarma +1 yıl Öf tamam napim ya istediğini yapsın kim olduğunu biliyorum zaten Yorumla nullmosaic +1 yıl ha boyle bilmemezlikten geliyordun senn Yorumla malarma +1 yıl Off yeter defol ya napabilirim bir tane işsiz kendi hayatı yok engel attım diye kudurmuş hesap açıp birşeyler yapıyor umrumda da değil Yorumla nullmosaic +1 yıl ok sende Yorumla
Beşir1908 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 +1 yıl Bendee istiyorummmm 0 2 Yorumla malarma +1 yıl Vermem git al 🤣🤣 Yorumla Beşir1908 +1 yıl Sen çok acımazsızsın, gel ben sana koli koli alayım 😂 Yorumla
chace Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 421 cevap paylaştı. Söyle bakalım ksjsj 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ilgi verin şu kıza yazık :d 0 4 Yorumla malarma +1 yıl Fındıklı barla ilgi arasında nasıl bir bağ kurdun ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl başlığın ve sorunun saçmalığından? Yorumla malarma +1 yıl Çok zekisin ya (!) hadi şimdi git Yorumla Cevap sahibi +1 yıl biliyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
Sevmiyorum
Antepli olana hastayım fakat sanırım şu an 14 lira civarındadir maalesef şu an ona verecek param yok eskiden çok yerdim sana afiyet olsun
Ssn yaptıysan evet ama markaysa yemem 😂
Sen yaptıysan vermezsin zaten 😂
Ben pişirdim tadım fabrikasında 😂
Maşallah ben de diyorum tadımın ürünleri niye o kadar güzel meğer senin elin değmiş diye hahaha 😂
Enerji verici gözüküyor sen vermesen de ben elinden alırım xd
🤣🤣🤣sana iki gutu aşko
Sonra beni tutabilene helal olsun hahahaha
İki kutunun hepsini yer misin
Seni bile yirim süper mario yolla gelsin
🤣🤣🤣hay maşallah aslan tosun paşam
antep fıstıklı olsa iyi olurdu ama verirsen mutlu olurum..
Antep fıstıklı yarın
vercen mi?
Verme sahur sahur onu yiyip nerelere tirmanicaz,🤣🤣
Batman ve spiderman de bundan kullanıyor
Ben supermenin bacakatn yedim bordo bereli oldum😒😉
Askerde kutu kutu alıyordum. 12-12 nizamiye nöbeti, Şırnak sıcağında çekilecek dert değildi. Koklatmayın bana sakın, travma yaşarım anılarımla.
Dikkat et dokunmasın. Aganigi naganiki. Sonra duvarlar ayak izi olur hep
Bilmem, verir misin? Barın iki ucundan aynı anda ısırarak yiyelim, ortasında buluşuruz 😉😂
Fındık değil fıstıklı olandan verir misin lütfen? Ben değil ama bizimkiler ondan seviyor.
Olur olur
Teşekkür ederim. :D
istemem sen erkekler yiyecek diye içine bile tükürmüş olabilirsin
Tüh ifşa oldum ya😂
la buradakiler zaten enerji patlaması yaşıyo bide bunu yerlerse beton delerler betoonn😂😂
Bence sen harikasin ama bir türlü yazmak yok uykuda yok dedin sohbette yok sanırım 😊
Sen mi yaptın senin elinden olabilir 🤗😊
Aynen ben yaptım
Ee şimdi veriyon mu söylemedin? 🤔
Verim
Sanki zoraki oldu ya hadi neyse 😄
Sen mi yaptın bunları
Ben yaptım aşkım ellerimle sana tadım fabrikası bile alırım🤣
Aşkım fabrikaya gerek yok sen olunca
👉🏻👈🏻
Bu aşırı iyi ya Tadım'ı seviyorum
Ağzının tadın (m) ı bılıyon 🤣🤣
Ahahah😂biliriiz baksana kutu kutu götürüyoruz nevaleyi ooh afiyet bal
😘😘yarasın balım veririm sana
Sağ ol gülüm🌺🌺🌺
Hiç yemedim güzel elli birinden yemek isterdim?
Veriridim o zaman
Bara girdim üzüme kutu girdi gözüme 😂😂😂
% 37 si nerede lan bu fındığın? 😂😂😂
Yaparken yemişler 😂😂😂
Her kutunun % 37 sini yesen günde 137 tane çocuğun olur lan deli 😂😂😂
Merak ettim; alır mıymışım acaba 😀😅😊
Üreticisi benim zaten ama yine de söyleyin bakalım
Bana bu kutu fındıklı bar verir miydin
Bence kırmazsın beni ya
Bu güzel kiz bana verir
yeriz güzelimm seni mi kıracaz
Denemedim hiç ama deniyebilirim 😅
Kız bu kaldırttır😂😂😂
Az kirli çiki değilsin he, söyle bakalım
Guzel de paketlemissin :)
Vermezsen zorla yerim
Çikolata alırım bana verirsen 😅
Ayak niye görünmüyor 😭
Onu yersek ne olur farkında mısın 🔥😅
Barı geç ojeler tırnaklar çok iyi
Sağol
Susatır bu
Su içersin gluk gluk
Gluk gluk bayılırım
Hiç yemedim
Veririm o zaman
Yok sağ ol dişlerimi fırçaladım şimdi
Sen verme
Kim versin
Kendim alırım
Söyle
Veririm iyi çocuksun sen
Öcüyüm ben
Adres atıyorum?
At hadi bir tane yoliyim
Bir tane mi :(
banada gönderirmsin
Veririm
teşekkürler
Verirsin verirsin:)
Yooo🤣🤣🤣
Di bakalım 🤔
Veririm sende gözlüğünü ver 🤣
Al güzellik senin olsun 😂
Verir misin
Evet
çerez isterim
grip bulaşmaz mı
Çerez yohhh
orada mısın
burada değilim şurdayım
şurdasın millet soruda senin reklamını yapıyor
300 tl demişsin
Ne diyosun dayı
dayın kadar başına TAŞ düşsün
oğlum senin profl resmni koymuş birisi
haywan mısın dayı diyordın kalitesiz
sensom demişsün 300 tlllll
dayı demek sapıklık mo demek oluyorrrr
haywannn
Kim koymuş
bak araştır
dayı deyüm ne diyon demesen
san söylerdim
ama kpnuşman beni öğğk ettirdi
😂😂😂 öf ne araştırcam ya umrumda değil
iyi dayona selam söoyle
profilin sorularda geziyor
Gezsin akılı olan zaten burada bir tane hesabım olduğını anlar
tek hesabın ekran remi çekmiş
yaaa ne kadar anlamazsınnn senn
Öf tamam napim ya istediğini yapsın kim olduğunu biliyorum zaten
ha boyle bilmemezlikten geliyordun senn
Off yeter defol ya napabilirim bir tane işsiz kendi hayatı yok engel attım diye kudurmuş hesap açıp birşeyler yapıyor umrumda da değil
ok sende
Zengin kız
Söyle yavrum
Bilmem ki paylaşır mısın benimle
Söyle bakalıımm
Şakacı seni
Bendee istiyorummmm
Vermem git al 🤣🤣
Sen çok acımazsızsın, gel ben sana koli koli alayım 😂
Sevmem :(
Söyle bakalım ksjsj
Verirsin