Yeme & İçme Bayram için evde tatlı yapacaklar kimler, hanımları görelim :D? Parodaqt Takip Et Yoda Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Valide hanimla cevizli baklava yapmaya başlayacağız birazdan, her seneki ana oğul rituelimizi gerçekleştirelim bu arada da biraz dedikodu yaparız dedik :D Bayram için evde tatlı yapacaklar kimler, hanımları görelim :D? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl yapayım dedim yaptırmıyolar ille hazır yufka kullancaklar valla harcanıyorum ayoll 1 11 Yorumla Parodaqt +1 yıl Hamuru da açacak hatun da ne bileyim yani ahh ahhh Yorumla Junİchi +1 yıl su böreği yapcam inşşşş ama bayrama değil sdlkfjdslkfdaha önüme taş koyuyolar ben anlamıyom Yorumla Parodaqt +1 yıl Insallah tarcınlı havuclu kekle şekerpareye de girmezsin yoksa size gelmek durumunda kalıcam :D Yorumla Junİchi +1 yıl şekerpare de yapcam puhaha ne ise havuçlu kek düşüncem yok xd hadi iyisin Yorumla Parodaqt +1 yıl Yemin ederim böyle kız tanısam tektaş çiçekle direk evlenme teklif ederim :D lkşajsdasd Yorumla Junİchi +1 yıl tanışırsın da tanıştığını beğenir misin o önemli :d umarım tanırsın Yorumla Parodaqt +1 yıl Orası doğru da yemekte benim kırmızı çizgim ne yapayım aşlksjdaslkdjasldk, umarım tanırsın derken seni mi yoksa? :D :D: Yorumla Junİchi +1 yıl yok yahu nişanlıyım zaten Yorumla Parodaqt +1 yıl Allah mesut etsin, enişte şanslı :D Yorumla Junİchi +1 yıl bıktı benden :d Yorumla Parodaqt +1 yıl Ayş sende dfsdsg😂 Yorumla
BiiKöyÖğretmeni Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Anneciğim yanıma geliyor yarın onunla yapacağız🙈🥰 2 6 Yorumla Parodaqt +1 yıl Söylemiştin, hadi bakalım hayırlısıyla gelsinler, afiyetler olsun şimdiden ^^Ayak nasıl oldu bu arada? Yorumla BiiKöyÖğretmeni +1 yıl Aa nasıl hatırladın beni ya🤭 Yorumla BiiKöyÖğretmeni +1 yıl Ayağım iyi şükür basabiliyorum :) Yorumla Parodaqt +1 yıl Gördüğüm, konuştuğum kkişileri unutmam öğretmen hanim :)Geçmiş olsun bol bol buz, altına yastık kalp seviyesinin üstüne <3 Yorumla BiiKöyÖğretmeni +1 yıl Vayy sağol :) teşekkür ederim :) Yorumla Parodaqt +1 yıl Rica ederim iyi tatiller/eğlencer annelerle, ellerinden öp yerim görüşşürz ^^ Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Annem yaparsa yapar ama ben yapamam hiç denemedim 😃 1 1 Yorumla Parodaqt +1 yıl İlerde yardımcı olur ben halamdan şekerpare yapmayı bile öğrendim :D Yorumla
Plüton9 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Evde yapılanı sevmem. Bedava oldugu için belki ahsj 1 3 Yorumla Parodaqt +1 yıl Size dışardan söyleyelim hanimcim ne oılacak :D Yorumla Plüton9 +1 yıl dedikodusuz olsun 😂 Yorumla Parodaqt +1 yıl Hemen bir porsiyon gönderiyorum, dondurmalı mı kaymaklı mı? :D Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Küçüğüm ben gider yerim , yapmama gerek yok 1 1 Yorumla Parodaqt +1 yıl Aman küçük ol küçük :D Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tam olarak emin değilim belki yapabiliriz 1 0 Yorumla
NarsistikPatinaj Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 95% +1 yıl Şemsettin tatlıları evden ucuz 😀 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Tatlı puding yapacam 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar