Yeme & İçme Buonasera 🙋🏻♂️ Nasıl görünüyorlar? Chefnky Takip Et Yoda Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sağlıklı ve çok lezzetli bir atıştırmalık olan fıstıklı, çikolatalı Hurma Rüyası 🙂🥜🍫 yağ, rafine şeker vb. içermez. 👨🏻🍳👌🏼 Buonasera 🙋🏻♂️ Nasıl görünüyorlar? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Piyanistruhlu Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl İlk defa duyuyorum ancak çok lezzetli gözüküyor🙌🏻 1 1 Yorumla Chefnky +1 yıl Kesinlikle öyleler. 🙂 Yorumla
Tazmanyacnvr Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Harika görünüyor. Cokta sağlıklıdır 👍🤩 2 5 Yorumla Chefnky +1 yıl Grazie signorina, çok lezzetli bir şey. Basit olması da artısı. 🙂 Yorumla Tazmanyacnvr +1 yıl Ikea da var alıyorum ara sıra ama aynisimi bilmiyorum tabi. evde yapılanı daha güzeldir mutlaka :) Yorumla Chefnky +1 yıl İçi fıstık ezmeli ise doğrudur. 🙂 Hurma ve yer fıstığı gerçekten çok yakışıyor. 🙂 Yorumla Tazmanyacnvr +1 yıl Bademliydi. Katiliyorum denemek lazım 😊 Yorumla Chefnky +1 yıl Badem ezmeli daha efsanedir ya aslında denemek lazım.🙂 Yorumla
terazininbiri Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Çoksell görünüyor 🌟 1 3 Yorumla Chefnky +1 yıl Grazie signorina 🙏🏻 Yorumla terazininbiri +1 yıl Rica ederim ne demek. Türkçe anlayıp ama yazamayansın sanırım 😃 Yorumla Chefnky +1 yıl Yok, yabancı dil öğrenme meraklısıyım. 🙂 Yorumla
48382727 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 86% +1 yıl Yaaaa ben bunu biliyorum fransız tatlısımıymış 1 0 Yorumla
senol67671 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 765 cevap paylaştı. Guzel 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Çok güzel. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İlk defa duyuyorum ancak çok lezzetli gözüküyor🙌🏻
Kesinlikle öyleler. 🙂
Harika görünüyor. Cokta sağlıklıdır 👍🤩
Grazie signorina, çok lezzetli bir şey. Basit olması da artısı. 🙂
Ikea da var alıyorum ara sıra ama aynisimi bilmiyorum tabi. evde yapılanı daha güzeldir mutlaka :)
İçi fıstık ezmeli ise doğrudur. 🙂 Hurma ve yer fıstığı gerçekten çok yakışıyor. 🙂
Bademliydi. Katiliyorum denemek lazım 😊
Badem ezmeli daha efsanedir ya aslında denemek lazım.🙂
Çoksell görünüyor 🌟
Grazie signorina 🙏🏻
Rica ederim ne demek. Türkçe anlayıp ama yazamayansın sanırım 😃
Yok, yabancı dil öğrenme meraklısıyım. 🙂
Yaaaa ben bunu biliyorum fransız tatlısımıymış
Yemeden bir şey diyemem
fistikli cikolatali hurma ne ya
Güzel görünüyor
Guzel
Çok güzel.