Yeme & İçme En sevdiğiniz yemeği tahmin edeyim mi? aşkilettoperipellam Takip Et Bilge Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Canım sıkılıyor. d Güncellemeler+1 yıl Mesajla tahmin et diyenler var niye öyle bir şey yapıyorsunuz ki 😄 En sevdiğiniz yemeği tahmin edeyim mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Fast food tahmin edebilirsin 0 2 Yorumla aşkilettoperipellam +1 yıl Hamburger falan Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl Pizza ve hamburger Yorumla
Gokhanclsknn Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 38% +1 yıl Et bakalım sporcuyum büyük spoiler verdim khjgfldpsh 0 2 Yorumla aşkilettoperipellam +1 yıl Tavuk pilav 😑 Yorumla Gokhanclsknn +1 yıl Evet hiç usanmadan hergün yiyebilirim hkjfldhdf Yorumla
Alican2035 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hadi tahmin et bakalim. 0 15 Yorumla Alican2035 +1 yıl Eger bilrsin ben sana yemek ismarlicam 😂 Yorumla aşkilettoperipellam +1 yıl Kebap ya da döner Yorumla Alican2035 +1 yıl maalesef bilemedin Yorumla aşkilettoperipellam +1 yıl Bildim sus Yorumla Alican2035 +1 yıl Sustum 🙂🙂😂 Yorumla Alican2035 +1 yıl Bi hak dha vereyim mi hatta ipucu vereyim sana istermisin Yorumla aşkilettoperipellam +1 yıl Ver Yorumla Alican2035 +1 yıl Et ile ilgili bi yemek degil Yorumla aşkilettoperipellam +1 yıl Makarna Yorumla Alican2035 +1 yıl Gene bilemedin Yorumla Alican2035 +1 yıl 😂😂 Yorumla aşkilettoperipellam +1 yıl E söyle o zaman Yorumla Alican2035 +1 yıl Bamya 😂 Yorumla aşkilettoperipellam +1 yıl Bir insanın en sevdiği yemek nasıl bamya oluf Yorumla Alican2035 +1 yıl Valla cok da guze olur :) Yorumla
DenizKS255 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Et🙂 1 3 Yorumla aşkilettoperipellam +1 yıl Sana içim ısındı senin çiğköfte Yorumla DenizKS255 +1 yıl kesin en sevdigim yemek belli değil ama çiğköfte ilk 3üme rahat girer, özellikle adıyaman çiğköftesi😋😋😋 Yorumla aşkilettoperipellam +1 yıl 😋😂 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Et bakalım. 0 3 Yorumla aşkilettoperipellam +1 yıl Sen ne verseler yetmişsin gibi Yorumla aşkilettoperipellam +1 yıl Yermişsin Yorumla öğrenimelemanı +1 yıl Her şeyi sevmiyorum. Yorumla
Cyclaxs Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ok... 0 1 Yorumla aşkilettoperipellam +1 yıl patates kızartması Yorumla
hepimizzzzhaeikayızz Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Et 🙂 0 2 Yorumla aşkilettoperipellam +1 yıl Sen cici bir kızsın o yüzden senin adana Yorumla hepimizzzzhaeikayızz +1 yıl hayır tavuk 😁 Yorumla
MnikCanavaR Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Et bakalım 0 3 Yorumla aşkilettoperipellam +1 yıl Et mi bakalımSenin patates kızartması Yorumla MnikCanavaR +1 yıl Eveet 😂 Yorumla aşkilettoperipellam +1 yıl Bu işin piriyim artık md Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Olur et 0 5 Yorumla aşkilettoperipellam +1 yıl Sen zayıf bir kızsın kesin öyle hissediyorum o yüzden pizza Yorumla mine13 +1 yıl Zayıfladım biraz doğru da yemeği bilemedin :D Yorumla aşkilettoperipellam +1 yıl Ne seviyorsun miniş Yorumla mine13 +1 yıl İskender Yorumla aşkilettoperipellam +1 yıl O da güzel . d Yorumla
Adnan2751 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 45% +1 yıl Evet 😂 0 3 Yorumla aşkilettoperipellam +1 yıl Et etli her şey Yorumla Adnan2751 +1 yıl Yaaa offf evet'in içinde de et vardı 😂😂 Yorumla Adnan2751 +1 yıl Trollendim Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Et bakalım 0 4 Yorumla aşkilettoperipellam +1 yıl Karnıyarık Yorumla Boavistaa +1 yıl Bilemedin Yorumla aşkilettoperipellam +1 yıl Artık en sevdiğin o hayırlı olsun Yorumla Boavistaa +1 yıl Cmsopwoek Yorumla
theemavi Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl güzel olur 0 2 Yorumla aşkilettoperipellam +1 yıl Senin makarna Yorumla theemavi +1 yıl mantı :) ama makarnaya doyum olmuyorr , fakat yavaş yavaş az yemeye çalışıyorum. kilodan dolayı mı dedin Yorumla
ivankaramazov_35 Takip Et Xper 4 Yaş: 40 , eic 93% +1 yıl alfredo fettucini 0 2 Yorumla ivankaramazov_35 +1 yıl bu arada sorunun başını okumuşum sadece, direkt en sevdiğimi yazmışım :D Yorumla aşkilettoperipellam +1 yıl Bence en sevdiğin yemek alfredo fettucini Yorumla
Anibalcortes Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 75% +1 yıl Hadiii 0 4 Yorumla aşkilettoperipellam +1 yıl Dolma Yorumla Anibalcortes +1 yıl Her yemegi seviyorum en sevmedigimi yazdin 😡 Yorumla aşkilettoperipellam +1 yıl Ya nasıl sevmezsin o çok güzel kalbi kırılır onun yanında söyleme Yorumla Anibalcortes +1 yıl 😒😒 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Et bakalım 0 4 Yorumla aşkilettoperipellam +1 yıl Hamburger Yorumla TayyarRA +1 yıl Kuru fasülye Yorumla aşkilettoperipellam +1 yıl Hamburger de kuru fasulyeye benziyor Yorumla TayyarRA +1 yıl Ehhh biçim olarak gerçekten benziyorlarsa ben okeyim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Eyyttt 0 6 Yorumla aşkilettoperipellam +1 yıl Et Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yo Yorumla aşkilettoperipellam +1 yıl artık et Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin için et olsun😅değerimi bil Yorumla aşkilettoperipellam +1 yıl Allah razı olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öd var mı diyeceğin soracağın bişi Yorumla
dersera06 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Etbakalım 0 5 Yorumla aşkilettoperipellam +1 yıl Baklaba Yorumla aşkilettoperipellam +1 yıl Baklava Yorumla dersera06 +1 yıl Baklava yemek mi Yorumla aşkilettoperipellam +1 yıl Yok profili görünce aklıma o geldi md Yorumla dersera06 +1 yıl 🤒🤒🤒🤒 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Fast food tahmin edebilirsin
Hamburger falan
Pizza ve hamburger
Et bakalım sporcuyum büyük spoiler verdim khjgfldpsh
Tavuk pilav 😑
Evet hiç usanmadan hergün yiyebilirim hkjfldhdf
Hadi tahmin et bakalim.
Eger bilrsin ben sana yemek ismarlicam 😂
Kebap ya da döner
maalesef bilemedin
Bildim sus
Sustum 🙂🙂😂
Bi hak dha vereyim mi hatta ipucu vereyim sana istermisin
Ver
Et ile ilgili bi yemek degil
Makarna
Gene bilemedin
😂😂
E söyle o zaman
Bamya 😂
Bir insanın en sevdiği yemek nasıl bamya oluf
Valla cok da guze olur :)
Et🙂
Sana içim ısındı senin çiğköfte
kesin en sevdigim yemek belli değil ama çiğköfte ilk 3üme rahat girer, özellikle adıyaman çiğköftesi😋😋😋
😋😂
Et bakalım.
Sen ne verseler yetmişsin gibi
Yermişsin
Her şeyi sevmiyorum.
Ok...
patates kızartması
Et 🙂
Sen cici bir kızsın o yüzden senin adana
hayır tavuk 😁
Et bakalım
Et mi bakalım
Senin patates kızartması
Eveet 😂
Bu işin piriyim artık md
Olur et
Sen zayıf bir kızsın kesin öyle hissediyorum o yüzden pizza
Zayıfladım biraz doğru da yemeği bilemedin :D
Ne seviyorsun miniş
İskender
O da güzel . d
Evet 😂
Et etli her şey
Yaaa offf evet'in içinde de et vardı 😂😂
Trollendim
Et bakalım
Karnıyarık
Bilemedin
Artık en sevdiğin o hayırlı olsun
Cmsopwoek
güzel olur
Senin makarna
mantı :) ama makarnaya doyum olmuyorr , fakat yavaş yavaş az yemeye çalışıyorum. kilodan dolayı mı dedin
alfredo fettucini
bu arada sorunun başını okumuşum sadece, direkt en sevdiğimi yazmışım :D
Bence en sevdiğin yemek alfredo fettucini
Hadiii
Dolma
Her yemegi seviyorum en sevmedigimi yazdin 😡
Ya nasıl sevmezsin o çok güzel kalbi kırılır onun yanında söyleme
😒😒
Et bakalım
Hamburger
Kuru fasülye
Hamburger de kuru fasulyeye benziyor