Yeme & İçme Peynir tabağında kaç çeşit peynir olmalıdır? MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Kahvaltı için peynir tabağı hazırlanıyor ya içinde kaç çeşit peynir olması makbul olur? Peynir tabağında kaç çeşit peynir olmalıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 13,4b cevap paylaştı. Bir iki tane olsa yeterli gadası 0 0 Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 613 cevap paylaştı. lan bi dur millet peynir bulamıyor bimden dandik dundik peynirimsi şeyleri çocuguna yediriyor. 0 2 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl O kadar üremesinler öyleyse Yorumla burakistan35 +1 yıl :) mantıklı bir cevap.ümmet kardeşliği diye afganın surinin itinide almayaydık ülkeye kaynaklarımız yetecekti. Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Valla sadece beyaz peynir oluyor. Arada kaşar belki 🤣 henüz o kadar zengin değiliz. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 46,9b cevap paylaştı. Süt ürünleri sevmiyorum pek ama chedar iyi 1 0 Yorumla
semxsem Takip Et Master Yaş: 44 , eic 97% +1 yıl Her çeşit olsun çünkü ben peynir doktoruyum😁 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bir iki tane olsa yeterli gadası
lan bi dur millet peynir bulamıyor bimden dandik dundik peynirimsi şeyleri çocuguna yediriyor.
O kadar üremesinler öyleyse
:) mantıklı bir cevap.
ümmet kardeşliği diye afganın surinin itinide almayaydık ülkeye kaynaklarımız yetecekti.
Valla sadece beyaz peynir oluyor. Arada kaşar belki 🤣 henüz o kadar zengin değiliz.
Süt ürünleri sevmiyorum pek ama chedar iyi
bununda mı makbulü olması gerekiyor
Her çeşit olsun çünkü ben peynir doktoruyum😁
5-6 olmalı bence
2 veya 3