Yeme & İçme Cheesecake sever misin hangi aromalı tercih edersin? Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Cheesecake sever misin hangi aromalı tercih edersin? ben pek fazla sevmem ama çilekli tercihimdir Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Sorumu beğenirseniz sevinirim Cheesecake sever misin hangi aromalı tercih edersin? Cevapla Sevgi Soruları Çil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Bu yaşıma kadar bir kere yedim gadası. Oda limonlu idi galiba 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl frambuazlı , bir kere kafede ahududulu chesecake alayım dedim garson bana ahududulu yok frambuazlı var dedi peki öyle olsun dedim bozmadım ama zaten frambuazın türkçesi ahududu 😂😂😂 0 0 Yorumla
Khadimdost Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 95% +1 yıl limon ve frambuaz başkada yok heralde yani ben görmedim ana soruya gelecek olursa iki türlüde gömerim. 0 0 Yorumla
asaza0 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Cok severim o kfr uzun zmndir yemeidmki unuttum tadini ama canim cok istiyor gunlerdir karamel limon cil3k h3psi olur 0 0 Yorumla
_MütefekkirSeyyah Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Sütlü tatlılardan sevmediğim tek tatlıdır..#Vesselam 0 0 Yorumla
kimsinlanben Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 408 cevap paylaştı. bana hitap etmiyor ben daha çok çikolatalı şeyler severim 0 0 Yorumla
Alderamin Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yyyaaaani olsa da olur olmasa da olur 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 19b cevap paylaştı. Cilekli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bu yaşıma kadar bir kere yedim gadası. Oda limonlu idi galiba
frambuazlı , bir kere kafede ahududulu chesecake alayım dedim garson bana ahududulu yok frambuazlı var dedi peki öyle olsun dedim bozmadım ama zaten frambuazın türkçesi ahududu 😂😂😂
limon ve frambuaz başkada yok heralde yani ben görmedim ana soruya gelecek olursa iki türlüde gömerim.
Cok severim o kfr uzun zmndir yemeidmki unuttum tadini ama canim cok istiyor gunlerdir karamel limon cil3k h3psi olur
Sütlü tatlılardan sevmediğim tek tatlıdır..
#Vesselam
bana hitap etmiyor ben daha çok çikolatalı şeyler severim
Severim de çok da aramam
Yyyaaaani olsa da olur olmasa da olur
Çilekliye bayılırım 🤤
Hayır Sevmiyorum Sevmiyorum Sevmiyorum
bask taraflarından gelen san sebastiancıyım
frambogazli beybisi
Limonlu severim
Severim, limonlu
Cilekli
Frambuazlı severim