Yeme & İçme İçli köfteyi kızartma mı seviyorsunuz yoksa haşlama mı? Benimkiler nasıl olmuş? KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben daha once kızartma yapmistim ama haşlamasını ilk defa denedim. Nasıl sizce? Tadına henuz bakamadim iftara artik :) sosu var birde bunun salca, zeytinyagli ve baharatli onu yemeye yakinken dokmek gerekiyor yoksa hamur olur. İçli köfteyi kızartma mı seviyorsunuz yoksa haşlama mı? Benimkiler nasıl olmuş? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
İrşii Takip Et FenomenYoda Yaş: 28 +1 yıl Haşlama severim, afiyet olsun birazcık kalın görünüyor ama ilk denemen olduğu için çok normal :) 1 0 Yorumla
LalalallaaLlla Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hiç içli köfte yememiş olan ben şu an tadını aşırı merak ettim 😅😅 1 2 Yorumla KahveSacliHeRif +1 yıl çok şey kaçırıyorsun valla Yorumla LalalallaaLlla +1 yıl Bir gün yapayım bende Yorumla
Hellboy29 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 58% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kızartma severim ben ama seninkiler de güzel görünüyor ellerine sağlık. 1 1 Yorumla KahveSacliHeRif +1 yıl teşekkür ederim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kalın olmuş ya daha ince oyarsan daha lezzetli köfteler yapabilirsin ama eline sağlık tebrik ederim zor yemektir 1 1 Yorumla KahveSacliHeRif +1 yıl biraz zorlandıgım dogrudur Yorumla
Black_pearl_ Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Yalnız baya kalın açmışsın gibi görünüyor yine de ellerine sağlık. 1 0 Yorumla
Gümüşiii Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ben önce haşlama yapıyorum ardından hafif kuruyunca kızartıyorum çok güzel oluyor. 1 0 Yorumla
pinkiepunk Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Hamuru kalın ama güzel görünüyor ve tabiki kızartma :) 1 0 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Çiğ gibi duruyor hoşuma gitmedi 1 1 Yorumla KahveSacliHeRif +1 yıl sen kızartmasını yemıssındır daha once haslaması boyle Yorumla
Yaşasın_ırkımızz Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Annem daha güzel yağıyo 1 1 Yorumla KahveSacliHeRif +1 yıl Doğrudur , kadın eli değen yemek farkeder. Yorumla
sönmedi Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Haşlanmış seviyorum ben güzel görünüyor eline sağlık 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. kızartma güzel gözüküyor 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Güzel görünüyor afiyet olsun 😍 tadı nasıldı? 1 1 Yorumla KahveSacliHeRif +1 yıl iyiydi teşekkürler. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kizarmisinin hastasiyiz 1 44 Yorumla LostInSpace_ +1 yıl LinkedIn den bakan sen miydin? Ortaya çıkmaya mı karar verdin merak ettim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @LostInSpace_ aaa bir guzel gordum sanki Yorumla LostInSpace_ +1 yıl Cevap vermedin 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @LostInSpace_ ben kimseye bakar gibi yapmam. Yorumla LostInSpace_ +1 yıl 👍 Tamamdır bakan sensin sandım. senin anlattığın profile uyabilcek biriydi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @LostInSpace_ beni unutamamis olabilir misin? 😏 Yorumla LostInSpace_ +1 yıl Kimsin diye aklımdasın yalan yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @LostInSpace_ kim oldugumu merak ediyosun sadece? Etkilenmedin mi Yorumla LostInSpace_ +1 yıl Tanıma fırsatım olsaydı etkilenebilirdim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @LostInSpace_ hahaha etkilendigin icin unutamamis olabilir misin Yorumla LostInSpace_ +1 yıl Gizemin etkiledi evet merak uyandırdı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @LostInSpace_ sen de benim hosuma gitmistin ama gittin iste Yorumla LostInSpace_ +1 yıl Neyse sadece linkedinden sizin sınıftan biri görüntülemiş de sen misin diye merak ettim görünce. Yoksa gece gündüz kimsin diye düşünmüyorum yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @LostInSpace_ ne sinifi? Yorumla LostInSpace_ +1 yıl Nasıl ne sınıfı senim dönemden biri işte okuldan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @LostInSpace_ senle instadan konustuk mus muyduk? Yorumla LostInSpace_ +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @LostInSpace_ vermemis demek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @LostInSpace_ vermemissin demek Yorumla LostInSpace_ +1 yıl Sen beni tanıdığını söylemiştin yalan mıydı 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @LostInSpace_ tamam ebrucum sen vermezsen neden yazayim Yorumla LostInSpace_ +1 yıl Vermiştim instamı ayrıca adımı soyadımı biliyorsun zaten aratıp bulabilirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @LostInSpace_ bende vermedim mi? Yorumla LostInSpace_ +1 yıl Yok sen nazlandın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @LostInSpace_ ben? Seni isteyen bendim o sen olmayasin Yorumla LostInSpace_ +1 yıl Kim oldugumu söylemekten vazgeçtim dedin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @LostInSpace_ aslinda ne oldu unuttum cogu seyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @LostInSpace_ senin guzelligin disinda Yorumla LostInSpace_ +1 yıl Zaman ver kim oldugumu söylicem dedin sonra vazgeçtin söylemekten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @LostInSpace_ ama sana karsi yukseldim ben. Sana olan cinsel duygularimi soyledim Yorumla LostInSpace_ +1 yıl Söylerken utanmıyorsun kim oldugunu söylerken mi utanıyorsun 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @LostInSpace_ aynen. Kim oldugumu bilmezsen ne sorun olcakki Yorumla LostInSpace_ +1 yıl Bilirsem ne sorun olcaktı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @LostInSpace_ sen sorun etmezsen olmazdi galiba Yorumla LostInSpace_ +1 yıl Sorun etceğim bişey yoktu ortada Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @LostInSpace_ soylemedin Yorumla LostInSpace_ +1 yıl Neyi söylemedim o zaman da dedim benn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @LostInSpace_ sen simdi hanim hanimcik kapali mutevazi bir kizsin. Ben de sana neler dedim. Sinir oldugunu dusundum Yorumla LostInSpace_ +1 yıl Olmadım da bunu burada mı tartısalım 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @LostInSpace_ mesajdan yaz neden burdan konustuk ki Yorumla LostInSpace_ +1 yıl Kapalıydı mesajın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @LostInSpace_ actim Yorumla LostInSpace_ +1 yıl Gizlisin profilini bulamam Yorumla LostInSpace_ +1 yıl Sen yazmayı denesen 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Haşlama severim, afiyet olsun birazcık kalın görünüyor ama ilk denemen olduğu için çok normal :)
Hiç içli köfte yememiş olan ben şu an tadını aşırı merak ettim 😅😅
çok şey kaçırıyorsun valla
Bir gün yapayım bende
Kızartma severim ben ama seninkiler de güzel görünüyor ellerine sağlık.
teşekkür ederim
Kalın olmuş ya daha ince oyarsan daha lezzetli köfteler yapabilirsin ama eline sağlık tebrik ederim zor yemektir
biraz zorlandıgım dogrudur
Yalnız baya kalın açmışsın gibi görünüyor yine de ellerine sağlık.
Ben önce haşlama yapıyorum ardından hafif kuruyunca kızartıyorum çok güzel oluyor.
Hamuru kalın ama güzel görünüyor ve tabiki kızartma :)
Kızartma denemiştim
Çok güzel oluyor kızartması 🤭🤭
Kızartmasını seviyorum
Çiğ gibi duruyor hoşuma gitmedi
sen kızartmasını yemıssındır daha once haslaması boyle
Annem daha güzel yağıyo
Doğrudur , kadın eli değen yemek farkeder.
Haşlanmış seviyorum ben güzel görünüyor eline sağlık
Çok sagol gece gece ağzim sulandi 🤦🏻♀️
Kızartma seviyorum
kızartma
güzel gözüküyor
Güzel görünüyor afiyet olsun 😍 tadı nasıldı?
iyiydi teşekkürler.
Haşlama daha güzel.
kızartma seviyorum
Kizarmisinin hastasiyiz
LinkedIn den bakan sen miydin? Ortaya çıkmaya mı karar verdin merak ettim
@LostInSpace_ aaa bir guzel gordum sanki
Cevap vermedin 😅
@LostInSpace_ ben kimseye bakar gibi yapmam.
👍 Tamamdır bakan sensin sandım. senin anlattığın profile uyabilcek biriydi
@LostInSpace_ beni unutamamis olabilir misin? 😏
Kimsin diye aklımdasın yalan yok
@LostInSpace_ kim oldugumu merak ediyosun sadece? Etkilenmedin mi
Tanıma fırsatım olsaydı etkilenebilirdim
@LostInSpace_ hahaha etkilendigin icin unutamamis olabilir misin
Gizemin etkiledi evet merak uyandırdı
@LostInSpace_ sen de benim hosuma gitmistin ama gittin iste
Neyse sadece linkedinden sizin sınıftan biri görüntülemiş de sen misin diye merak ettim görünce. Yoksa gece gündüz kimsin diye düşünmüyorum yani
@LostInSpace_ ne sinifi?
Nasıl ne sınıfı senim dönemden biri işte okuldan
@LostInSpace_ senle instadan konustuk mus muyduk?
Hayır
@LostInSpace_ vermemis demek
@LostInSpace_ vermemissin demek
Sen beni tanıdığını söylemiştin yalan mıydı 😅
@LostInSpace_ tamam ebrucum sen vermezsen neden yazayim
Vermiştim instamı ayrıca adımı soyadımı biliyorsun zaten aratıp bulabilirsin
@LostInSpace_ bende vermedim mi?
Yok sen nazlandın
@LostInSpace_ ben? Seni isteyen bendim o sen olmayasin
Kim oldugumu söylemekten vazgeçtim dedin
@LostInSpace_ aslinda ne oldu unuttum cogu seyi
@LostInSpace_ senin guzelligin disinda
Zaman ver kim oldugumu söylicem dedin sonra vazgeçtin söylemekten
@LostInSpace_ ama sana karsi yukseldim ben. Sana olan cinsel duygularimi soyledim
Söylerken utanmıyorsun kim oldugunu söylerken mi utanıyorsun 😅
@LostInSpace_ aynen. Kim oldugumu bilmezsen ne sorun olcakki
Bilirsem ne sorun olcaktı
@LostInSpace_ sen sorun etmezsen olmazdi galiba
Sorun etceğim bişey yoktu ortada
@LostInSpace_ soylemedin
Neyi söylemedim o zaman da dedim benn
@LostInSpace_ sen simdi hanim hanimcik kapali mutevazi bir kizsin. Ben de sana neler dedim. Sinir oldugunu dusundum
Olmadım da bunu burada mı tartısalım 😅
@LostInSpace_ mesajdan yaz neden burdan konustuk ki
Kapalıydı mesajın
@LostInSpace_ actim
Gizlisin profilini bulamam
Sen yazmayı denesen 😅
Kızartma severim