Yeme & İçme Tarafını seç! Waffle mi yoksa suffle mi daha lezzetli? Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Tarafını seç waffle mi daha güzel ve lezzetlidir yoksa suffle mi? Ben waffleden yana kullanıyorum tercihimi Waffle Suffle Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Tarafını seç! Waffle mi yoksa suffle mi daha lezzetli? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Waffle 0 0 Yorumla
demirasker Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl sufle benim için bir müzik grubu adıdır sadece waffle tabiki 0 0 Yorumla
Tamceo Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Waffle bence tabi suflede bambaşka oda iyi ama waffle ı tutmaz 0 0 Yorumla
feyziiihüsnü Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Tabini de Waffle. Daha renkli bi kerem 0 0 Yorumla
Lotuscicegm Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İkisinde severim bugün sufleden yanaydım😅 0 0 Yorumla
Hellboy29 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 58% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Waffle diyorum elbette. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Suffle 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Waffle. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Waffle
sufle benim için bir müzik grubu adıdır sadece waffle tabiki
Waffle bence tabi suflede bambaşka oda iyi ama waffle ı tutmaz
Tabini de Waffle. Daha renkli bi kerem
Waffle acayip lezzetli canım çekti
İkisinde severim bugün sufleden yanaydım😅
Waffle diyorum elbette.
Waffle hiç yemedim suffle güzeldir
Tabikide waffle cok lezzetli bence