Yeme & İçme 😻En sevdiğiniz tatlı hangisi 😻? melisaaa81 Takip Et Bilge Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Ben en çok ekleri seviyorum…Benim ilk 5 tatlım ekler, fıstıklı baklava, supangle, magnolia, fırın sütlaç 🥰 😻En sevdiğiniz tatlı hangisi 😻? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 855 cevap paylaştı. Bi çok sevdiğim var ayırt edemiyorum ki :/ Sütlaç ProfiterolBaklavaEklerBrownieChesscakeVe dahası😻 1 1 Yorumla melisaaa81 +1 yıl Hepsi süperr 😻 Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 711 cevap paylaştı. Profiterol 😍 🖤🎈Ekler 🎈Yaş pasta 🎈Alman pastası 🎈 1 3 Yorumla melisaaa81 +1 yıl Hepsi birbirinden güzel 😻 Yorumla AgresifKızıl +1 yıl Aynenn🤗🥳 sütlü tatlılara özellikle bunlara bayılıyorum😻 Yorumla melisaaa81 +1 yıl Canım çekti 🥺 Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Fıstıklı baklava nasıl 2. Sırada olur profiterol nerede? 1 4 Yorumla melisaaa81 +1 yıl Oda olsun ksksk Yorumla SevmekGuzel007 +1 yıl Birde fıstıklı basma kadayıf hani incecik olur😍 Yorumla melisaaa81 +1 yıl Offf 😻 Yorumla SevmekGuzel007 +1 yıl Dur ya şu ekonimide alan var alamayan var günaha girmeyelim Yorumla
AtarsızGenç Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Ekleri erkek diye okudum başta😂Benim sıcak sufleyle dondurma 1 1 Yorumla melisaaa81 +1 yıl 😂 Yorumla
Xenopeltisx Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşırı serbetliler haric digerlerini hiç ayırt etmem valla 😂 hepsi güzel 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. En sevdiğim tatlı yemiyorum artık 1 1 Yorumla melisaaa81 +1 yıl Neden Yorumla
Mihterziyagil Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ömrüm boyunca sadece ekler yiyebilirim😭😭 1 1 Yorumla melisaaa81 +1 yıl Bende 🥲 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Canım ekler arası kremalı fıstıklı baklava çekti 1 1 Yorumla melisaaa81 +1 yıl Of süper olur 😻 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Su fotografi gordukten sonra ekler. 1 3 Yorumla melisaaa81 +1 yıl Bende 😻 Yorumla AltınYaprakS +1 yıl Aşığım şuna ya. Eskiden 22 küsür liraya aliyordum. Cok doyurmuyordu ama yetiyordu. Tadi enfesti. Simdi alsam kac lira tutar dusunmek bile istemiyorum. O zamanlar 9.50'a waffle almıştım. O zamanin bile pahalisiydi ekler simdi iyice ucmustur. Yorumla melisaaa81 +1 yıl Şimdi 3-4 katı 🥲🥲 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sütlaç 2 1 Yorumla melisaaa81 +1 yıl Sevdiklerimden 😻 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sütlü tatlıların hepsini seviyorum. 1 0 Yorumla
İsasagir1 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Şerbetli olan bütün tatlılara bayılırım 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6b cevap paylaştı. En sevdiğim tatlı yok 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl ahhh ekler 😍😍😍 1 1 Yorumla melisaaa81 +1 yıl Ah bende 😻 Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ağlayan kek 1 1 Yorumla melisaaa81 +1 yıl Of onu yazmayı unuttum 😻 Yorumla
beyzaaa66 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Sutlac ve kunefe 1 1 Yorumla melisaaa81 +1 yıl Süper 😻 Yorumla
Quinquatria Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Ekler ve profiterol arasında kaldım 1 1 Yorumla melisaaa81 +1 yıl Ekler 😻 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. KÜNEFE 1 0 Yorumla
Ardafit67 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 50% +1 yıl Sen 🤭☺️ 1 1 Yorumla Ardafit67 +1 yıl Waffle siyim arada bir yerim Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Tiramisu ve diğerleri.. 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kazandibi 1 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sütlaç 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Künefe 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Baklava 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,4b cevap paylaştı. Hiçbiri 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Bi çok sevdiğim var ayırt edemiyorum ki :/
Sütlaç
Profiterol
Baklava
Ekler
Brownie
Chesscake
Ve dahası😻
Hepsi süperr 😻
Profiterol 😍 🖤🎈
Ekler 🎈
Yaş pasta 🎈
Alman pastası 🎈
Hepsi birbirinden güzel 😻
Aynenn🤗🥳 sütlü tatlılara özellikle bunlara bayılıyorum😻
Canım çekti 🥺
Fıstıklı baklava nasıl 2. Sırada olur profiterol nerede?
Oda olsun ksksk
Birde fıstıklı basma kadayıf hani incecik olur😍
Offf 😻
Dur ya şu ekonimide alan var alamayan var günaha girmeyelim
Ekleri erkek diye okudum başta😂
Benim sıcak sufleyle dondurma
😂
Aşırı serbetliler haric digerlerini hiç ayırt etmem valla 😂 hepsi güzel
En sevdiğim tatlı yemiyorum artık
Neden
Ömrüm boyunca sadece ekler yiyebilirim😭😭
Bende 🥲
Canım ekler arası kremalı fıstıklı baklava çekti
Of süper olur 😻
Su fotografi gordukten sonra ekler.
Bende 😻
Aşığım şuna ya. Eskiden 22 küsür liraya aliyordum. Cok doyurmuyordu ama yetiyordu. Tadi enfesti. Simdi alsam kac lira tutar dusunmek bile istemiyorum. O zamanlar 9.50'a waffle almıştım. O zamanin bile pahalisiydi ekler simdi iyice ucmustur.
Şimdi 3-4 katı 🥲🥲
Sütlaç
Sevdiklerimden 😻
Sütlü tatlıların hepsini seviyorum.
Profiterol ve brownie kek
Şerbetli olan bütün tatlılara bayılırım
En sevdiğim tatlı yok
ahhh ekler 😍😍😍
Ah bende 😻
Ağlayan kek
Of onu yazmayı unuttum 😻
Sutlac ve kunefe