Yeme & İçme Doğum günü pastasına neler yazılmaz? SadeTurkKahvesi00 Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 72 Yapay Zekaya Sor Ablam pastanın üstüne yazdırdigim yazı yüzünden depik attı 😭 Güncellemeler+1 yıl "sende çoraplarım gibisin ama onlar çift sen birtanesin" yazdırdım ^^' Doğum günü pastasına neler yazılmaz? Cevapla Doğum Soruları Doğum Günü Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16,1b cevap paylaştı. Güzel sözler olmalı gadası 1 0 Yorumla
Enperatriz_Eztia Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Tam senden beklenen bir yazı olmuş işte gjhnvn şaşırmadık. Yazıya gerek yok bana göre salla gitsin jljlkkkj 1 18 Yorumla SadeTurkKahvesi00 +1 yıl Pasta almışsın yazı da neymiş fufjsjs aaa neden :D Yorumla Enperatriz_Eztia +1 yıl Aynen öyle ghgj romantik romantik işlere gerek yok ghghh. Yorumla SadeTurkKahvesi00 +1 yıl Senin doğum günü pastana random atsınlar hahahaha Yorumla Enperatriz_Eztia +1 yıl Benim doğum günümde havai fişekle havaya random atacaklar kıskannnnnnn 😏 Yorumla SadeTurkKahvesi00 +1 yıl Çevrede atılan havai fişeklerin o bölgede bulunan habitata zarar verdiğini öğrendiğim günden beri böyle şeyler bir doga sever olarak irreti duyduğum şeylerin arasında yer alıyor ✌️ Yorumla Enperatriz_Eztia +1 yıl He biz de gerçekten havai fişek atıyorduk zaten gljlgkhkgk Yorumla SadeTurkKahvesi00 +1 yıl Madem uçmayacaksin la başlayan bir sokak atasözü aklıma geldi aklıma hahaha Yorumla Enperatriz_Eztia +1 yıl Her söylediğimizi uygulasaydık burada abowwwww 😱😱😱 Yorumla SadeTurkKahvesi00 +1 yıl Raket sallamaya halin kalmazdı hahaha Yorumla Enperatriz_Eztia +1 yıl Aynen öyle kgkhlgkb Yorumla SadeTurkKahvesi00 +1 yıl Xmxmx Yorumla Enperatriz_Eztia +1 yıl Aaa sen de becerebiliyorsun random atmayı jkjlhkjk Yorumla SadeTurkKahvesi00 +1 yıl Benim randomum bile düzenli cmcmcm Yorumla Enperatriz_Eztia +1 yıl Evet "canım" yazıyorsun kjljljkj Yorumla SadeTurkKahvesi00 +1 yıl Hayaller canım gerçekler random hahaha Yorumla Enperatriz_Eztia +1 yıl Valla kimin ne hayal kurduğu beni bağlamaz da ben gördüğümü söylerim ljljlkkj Yorumla SadeTurkKahvesi00 +1 yıl Yanlış görmüşsün :D Yorumla Enperatriz_Eztia +1 yıl Raketimle çarparım he lkljl neyse şiddete hayır, kaçtım ben.😏 Yorumla
Manquer Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl “Dünyadan bir mikrop daha eksilmek üzere, geri sayım hızla akıyor “ 😂😂 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl “Ölmeye yaklaştığın için mutluyuz” :D bir de şey görmüştüm “ömrümü yedin al bunu da ye” 1 7 Yorumla SadeTurkKahvesi00 +1 yıl Woha bunlarda iyiymiş 13 Mayıs'ta artık 🤣🤣 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Hahaha öldürürüm lan :D Yorumla SadeTurkKahvesi00 +1 yıl Kiyamazsin ki bensiz bir hayat sana oldukça çekilmez gelir bu saatten sonra 🥱🥱 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Kuşbaşı yaparım :D Yorumla SadeTurkKahvesi00 +1 yıl Kekiği unutma bari vicdansız 😁😁 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Unutmayız yahu 😌 Yorumla SadeTurkKahvesi00 +1 yıl Can can nekka düşünceli :D Yorumla
QUADRATURA Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 594 cevap paylaştı. 💁 "Sende çoraplarım gibisin ama onlar çift sen birtanesin" yazılmaz mesela. 🙄😄 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Hayatından bir yıl daha eksiliyor mutlu oluyoruz jdjfjd 1 0 Yorumla
NudeRuj_ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Dua et yüzüne pasta yememişsin😀İyiki doğmamıştır falan yazılmaz sanırım 1 0 Yorumla
_LaRviya__ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Ahaha övdün mü sövdün mü tam arada bişey bu 😀 1 3 Yorumla SadeTurkKahvesi00 +1 yıl O da bana 23 yaşında bunu yazıp göndermişti 🤣🤣 Yorumla _LaRviya__ +1 yıl İadeyi ziyaret 😅 Yorumla SadeTurkKahvesi00 +1 yıl Oldukça :D Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 458 cevap paylaştı. En azından pasta almışsın 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Başarılı bir çalışma olmuş 1 0 Yorumla
mavilipenguen Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl İyi ki doğdun mızaffer yazdırsaydın 😂🤣 1 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Eşşekten büyük oldun yazılmaz 1 0 Yorumla
Self_Control Takip Et Xper 1 Yaş: 35 +1 yıl Okunmuyorki. Bir çorap muhabbeti var anladığım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Güzel sözler olmalı gadası
Tam senden beklenen bir yazı olmuş işte gjhnvn şaşırmadık. Yazıya gerek yok bana göre salla gitsin jljlkkkj
Pasta almışsın yazı da neymiş fufjsjs aaa neden :D
Aynen öyle ghgj romantik romantik işlere gerek yok ghghh.
Senin doğum günü pastana random atsınlar hahahaha
Benim doğum günümde havai fişekle havaya random atacaklar kıskannnnnnn 😏
Çevrede atılan havai fişeklerin o bölgede bulunan habitata zarar verdiğini öğrendiğim günden beri böyle şeyler bir doga sever olarak irreti duyduğum şeylerin arasında yer alıyor ✌️
He biz de gerçekten havai fişek atıyorduk zaten gljlgkhkgk
Madem uçmayacaksin la başlayan bir sokak atasözü aklıma geldi aklıma hahaha
Her söylediğimizi uygulasaydık burada abowwwww 😱😱😱
Raket sallamaya halin kalmazdı hahaha
Aynen öyle kgkhlgkb
Xmxmx
Aaa sen de becerebiliyorsun random atmayı jkjlhkjk
Benim randomum bile düzenli cmcmcm
Evet "canım" yazıyorsun kjljljkj
Hayaller canım gerçekler random hahaha
Valla kimin ne hayal kurduğu beni bağlamaz da ben gördüğümü söylerim ljljlkkj
Yanlış görmüşsün :D