Yeme & İçme En sevdiğiniz yaz meyvesi hangisidir? trinitynin_saçjölesi Fenomen Takip Et FacebookTwitter 41 Hepsi benim bebeklerim 💖 Şeftali A seç Karpuz B seç Kiraz C seç Çilek D seç Erik E seç Hepsi benim bebeklerim F seç Cinsiyetini ve yaşını belirt, oyunu kullan: Yaşın KızımErkeğimLütfen yaşını seç Güncellemeler: 4 ay Güncel Takip Et 41 Paylaş FacebookTwitter En sevdiğiniz yaz meyvesi hangisidir? 1715 Görüşünü yaz
AyYıldız0110 | Yeme & İçme konusunda 1,1b görüş paylaştı. Fenomen 1 ay En çok karpuz Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Master81 | Yeme & İçme konusunda 148 görüş paylaştı. Guru 4 ay Sıralamam şu şekilde1-Çilek2-Şeftali3-Ananas4-Muz5-Üzüm6-Kavun7-PortakalKalanlar çokta önemli değil:) Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ | Yeme & İçme konusunda 780 görüş paylaştı. Guru 4 ay Erik , Nektarin , Kiraz favorim ama bu yaz yiyemeyeceğiz gibi duruyor kredi başvurusu yapıcaz ama bakalım hayırlısı Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Richardgör | Yeme & İçme konusunda 732 görüş paylaştı. Guru 4 ay şeftali karpuz kavun kiraz götürürüm, gerisi tırışka Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Redamancy-4 | Yeme & İçme konusunda 4b görüş paylaştı. Master 4 ay Hepsini birbirinden çok seviyorum hepsini çok seviyorum erik ama bir adım önde Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Balhaatunn | Yeme & İçme konusunda 531 görüş paylaştı. Yoda 4 ay Kirazz🍒En çok özlediğim ve sevdiğim diyebilirim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Illecebrous | Yeme & İçme konusunda 1,6b görüş paylaştı. Master 4 ay listede yok ama kayısı Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
_ΛqresiF_ | Yeme & İçme konusunda 3,9b görüş paylaştı. Master 4 ay Bunların hepsini seviyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
kralkaan34 | Yeme & İçme konusunda 284 görüş paylaştı. Bilge 4 ay Şeftali,Çilek, Kiraz Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
TuƝiȿș | Yeme & İçme konusunda 562 görüş paylaştı. Yoda 4 ay Erik Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Yecüc_Mecüc_7979 | Yeme & İçme konusunda 738 görüş paylaştı. Guru 4 ay Şeftali 🍑 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
ÐΛЯКБŁUΞ | Yeme & İçme konusunda 155 görüş paylaştı. Xper 6 4 ay Erik Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
IAmarPresterAen | Yeme & İçme konusunda 7,1b görüş paylaştı. Master 4 ay Karpuz Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
97Kerim97 | Yeme & İçme konusunda 996 görüş paylaştı. Master 4 ay Kavun Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
xxebruuxx90 | Yeme & İçme konusunda 486 görüş paylaştı. Master 4 ay Erik, kiraz, çilek Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Boavistaa | Yeme & İçme konusunda 1,5b görüş paylaştı. Guru 4 ay Hepsiii Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Diomedea | Yeme & İçme konusunda 1b görüş paylaştı. Yoda 4 ay Kavun, İncir, Erik Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
MadagaskarAslanı | Yeme & İçme konusunda 1,4b görüş paylaştı. Master 4 ay Karpız Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1517En çok karpuz
Sıralamam şu şekilde
1-Çilek
2-Şeftali
3-Ananas
4-Muz
5-Üzüm
6-Kavun
7-Portakal
Kalanlar çokta önemli değil:)
Erik , Nektarin , Kiraz favorim ama bu yaz yiyemeyeceğiz gibi duruyor kredi başvurusu yapıcaz ama bakalım hayırlısı
şeftali karpuz kavun kiraz götürürüm, gerisi tırışka
Hepsini birbirinden çok seviyorum hepsini çok seviyorum erik ama bir adım önde
Kirazz🍒
En çok özlediğim ve sevdiğim diyebilirim
listede yok ama kayısı
Bunların hepsini seviyorum
Şeftali,Çilek, Kiraz
Şeftali ımmh cnmm
Erik
Şeftali 🍑
Erik
Karpuz