Yeme & İçme Künefenin yanına en iyi ne giderr? Kominikeysinn Takip Et Guru Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Kahve mi çay mı😀 @_Daphnee_ Güncellemeler+1 yıl Süt ne abi 🤦♂️ Künefenin yanına en iyi ne giderr? Cevapla En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Need4Read Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Yani künefenin yanında illa bir şey içeceksem çay içerim.. Ama su daha iyi gider bence.. 1 0 Yorumla
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Su iyi gidiyor..Tatlının yanında..Künefenin lezzetini çay kahve bozar bence.Künefinin ağzımızda bıraktığı damak tadını yok eder.. 1 0 Yorumla
FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Çay çay çay 😄En iyi şekersiz müthiş demlenmiş bir çay gider.🤩 1 0 Yorumla
Kʀîᴛʜ Takip Et Xper 5 Yaş: 104 , eic 100% +1 yıl Genelde tatlı yanında su içiyorum. Bence de su iyi gider. 1 0 Yorumla
Adıultimeguide Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Süt iyi gider ki çoğu yerde öyle ikram ediliyor onun fazla şekerini süt anca bastırır. 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. künefeyi seve seve hiç yemedim ((: yanında ne gider bılmıyorum 0 0 Yorumla
_AsabiHatun__ Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 613 cevap paylaştı. Su iyi gider. Tatlının yanında çay sevmem. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çayy 1 2 Yorumla Kominikeysinn +1 yıl Seni de çaycı yaptım😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bayaa çay içtim 😅 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. Maraş 1 0 Yorumla
HsYnJr Takip Et Master Yaş: 37 , eic 54% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 797 cevap paylaştı. Süt adettir 1 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. içeçek olarak çay bence. 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Çay güzel 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Keçi sütü 0 0 Yorumla
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 855 cevap paylaştı. Şekersiz çay gider 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Sütt 1 0 Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 793 cevap paylaştı. Çay iyidir. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Yani künefenin yanında illa bir şey içeceksem çay içerim.. Ama su daha iyi gider bence..
Su iyi gidiyor..
Tatlının yanında..
Künefenin lezzetini çay kahve bozar bence.
Künefinin ağzımızda bıraktığı damak tadını yok eder..
Çay çay çay 😄
En iyi şekersiz müthiş demlenmiş bir çay gider.🤩
Genelde tatlı yanında su içiyorum. Bence de su iyi gider.
Süt iyi gider ki çoğu yerde öyle ikram ediliyor onun fazla şekerini süt anca bastırır.
künefeyi seve seve hiç yemedim ((: yanında ne gider bılmıyorum
Kesme dondurma gider elbette
Çay gider kahve tadını bastırır
Su iyi gider. Tatlının yanında çay sevmem.
Çayy
Seni de çaycı yaptım😀
Bayaa çay içtim 😅
Ayran
Maraş
Süt adettir
Dondurma 😅
Çay gidr çaayyy
Süt tabiki
içeçek olarak çay bence.
kahve
Çay güzel