Yeme & İçme Bisküvili pasta sever misiniz? ᴛʜᴏᴍᴀs_sʜᴇʟʙʏ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 126 Yapay Zekaya Sor Bisküvili pasta sever misiniz?Dünyanın en ucuz, basit ama lezzetli pastası bu olabilir galiba. 🙂Bir de şarkı koyayım iyi akşamlar. Bisküvili pasta sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları En Ucuz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 18 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Çok severim ve eşim bunu çok güzel yapıyor. Dur söyleyeyim yapsın iftardan sonra yeriz😋 2 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,6b cevap paylaştı. Pudingi fazla olursa evet aksi halde kuru püsküvüt yerim daha iyi Sen ve sorularin yoktu ne zamandır 1 4 Yorumla ᴛʜᴏᴍᴀs_sʜᴇʟʙʏ +1 yıl Takılıyorum geziyorum ya bunaldım ondan 😄 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Hmmm peki✌️ Yorumla ᴛʜᴏᴍᴀs_sʜᴇʟʙʏ +1 yıl Bu ne gı kötü işaret beg işaret iceri atacaklar Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl 😂😂yok artiikkkk Yorumla
mutevaziadam34 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Milli tatlımız bunu sevmeyenin damak tadından şüphe ederim :) 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Oyy, canim cekti zalim 😻Ne yapardik bunu ogrenci evinde 🥳Baris Abi'mize de selamlar 🤞 1 0 Yorumla
SenDelisinn Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Bayılırım slashcım of canım çekti olsa da yesek.. 1 4 Yorumla ᴛʜᴏᴍᴀs_sʜᴇʟʙʏ +1 yıl Slash 😂 Yorumla SenDelisinn +1 yıl Yeme içme alışveriş dizi fenomeni smod slash :D Yorumla ᴛʜᴏᴍᴀs_sʜᴇʟʙʏ +1 yıl Vay vay vay iyi adammış allah rahmet eykesin Yorumla SenDelisinn +1 yıl Amin mekanı KS olsun 🤪 Yorumla
Sahildeki_Yalnızlık Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Önüme bir tepsi koysalar yerim çünkü çok seviyorum bisküvi pastasını 1 0 Yorumla
Diggers Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Ayda bir kere mutlaka yediğim ender tatlılar arasında 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl ayda yılda bir anneme yalvara yakarta yaptırırdık. 6 kardeş olduğumuz için akşamada biterdi.. trabzondan slmlr 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Sevmeyen yoktur herhalde. Ben de çok severim. 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Evet severim 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. En sevdiğimdir 1 0 Yorumla
Diomedea Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Severim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Çok severim ve eşim bunu çok güzel yapıyor. Dur söyleyeyim yapsın iftardan sonra yeriz😋
Pudingi fazla olursa evet aksi halde kuru püsküvüt yerim daha iyi
Sen ve sorularin yoktu ne zamandır
Takılıyorum geziyorum ya bunaldım ondan 😄
Hmmm peki✌️
Bu ne gı kötü işaret beg işaret iceri atacaklar
😂😂yok artiikkkk
Milli tatlımız bunu sevmeyenin damak tadından şüphe ederim :)
ben mozaik pastayı severim
Bol puding kullanılırsa severim
Oyy, canim cekti zalim 😻
Ne yapardik bunu ogrenci evinde 🥳
Baris Abi'mize de selamlar 🤞
Bayılırım slashcım of canım çekti olsa da yesek..
Slash 😂
Yeme içme alışveriş dizi fenomeni smod slash :D
Vay vay vay iyi adammış allah rahmet eykesin
Amin mekanı KS olsun 🤪
Önüme bir tepsi koysalar yerim çünkü çok seviyorum bisküvi pastasını
Ayda bir kere mutlaka yediğim ender tatlılar arasında
ayda yılda bir anneme yalvara yakarta yaptırırdık. 6 kardeş olduğumuz için akşamada biterdi.. trabzondan slmlr
Sevmeyen yoktur herhalde. Ben de çok severim.
Evet, çok severim.. 🙂🙃
En sevdiğim pasta bu yav
Severiz severiz
Severim
Evet severim
Severim
Severus
Evet çok severim
En sevdiğimdir
Severim
Bisküvili pasta severim
Severim