Yeme & İçme En son ne zaman efkar dağıtıp içtiniz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor En son ne zaman içtiniz?malum üç aylar derken Ramazan’da yaklaştı bir türlü kendime fırsat ayıramadım nedense bu isteğim hiç bitmiyor.#istanbul_bey En son ne zaman efkar dağıtıp içtiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Alkol almıyorum gadası 1 0 Yorumla
senanlatdinliyorum Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Efkardan içen birisi değilim keyiften ya da canım istedi diye içerim 1 0 Yorumla
Monarshee Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kamu spotu güzelmiş. Zararlı şeyler içmiyorum ben. Efkarımı da temiz hava alarak dağıtırım. 🙄 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Geleneksel efkar gecemiz vardır her hafta Cumartesi nedense hiç sorun dert bitmiyor 1 0 Yorumla
ErdenizGz Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 48% +1 yıl şu an sjdjdj 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Sıra bende 🥳 Yorumla ErdenizGz +1 yıl Beraber içicez sjdhd Yorumla Soran +1 yıl Tm bu hafta Yorumla ErdenizGz +1 yıl Tamamm Yorumla
QUADRATURA Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 594 cevap paylaştı. Hiçbir zaman. 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Hic icmedim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Alkol almıyorum gadası
Efkardan içen birisi değilim keyiften ya da canım istedi diye içerim
Kamu spotu güzelmiş. Zararlı şeyler içmiyorum ben. Efkarımı da temiz hava alarak dağıtırım. 🙄
Geleneksel efkar gecemiz vardır her hafta Cumartesi nedense hiç sorun dert bitmiyor
şu an sjdjdj
Sıra bende 🥳
Beraber içicez sjdhd
Tm bu hafta
Tamamm
Hiçbir zaman.
Hiç içmedim
Hic icmedim