Yeme & İçme En sevdiyiniz yemek ne? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor En sevdiyiniz yemek ne?Edit patates kızartması, yeşil fasulye, Menemen En sevdiyiniz yemek ne? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Mantı ve yaprak sarması severim gadası 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl fenomen oldun?Para kazanıyormusun bu uygulamada fenomenlik işinden? Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Fenomenlik işi gönüllü olan bir iştir Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Et hariç hepsi 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. sensin knka sfds 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Birincisi ben senin kankan deyilim İkincisi en sevdiyin yemek dedim amma sen ne kast etdin bilmiyorum ve bilmek de istemiyorum bacını kast etdin her halde 🙂 Yorumla Memoo00007 +1 yıl anasını satayım çinden çevrilmiş bir yemek ismi bu ne sövüyorsun anlamıyorum ki tam bir türk kızı Yorumla Soran +1 yıl Ben böyle bir yemek ismi duymadım ayrıca ben türk de değilim Azeriyim çince ne bu yemeyin adı abi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Mantı ve yaprak sarması severim gadası
Nasıl fenomen oldun?
Para kazanıyormusun bu uygulamada fenomenlik işinden?
Fenomenlik işi gönüllü olan bir iştir
Hamburger, içli köfte, et sote
Bamya tarhana corbasi firinda tavuk
Et hariç hepsi
Kızarmış tavuk
Kokoreç
sensin knka sfds
Birincisi ben senin kankan deyilim
İkincisi en sevdiyin yemek dedim amma sen ne kast etdin bilmiyorum ve bilmek de istemiyorum bacını kast etdin her halde 🙂
anasını satayım çinden çevrilmiş bir yemek ismi bu ne sövüyorsun anlamıyorum ki tam bir türk kızı
Ben böyle bir yemek ismi duymadım ayrıca ben türk de değilim Azeriyim çince ne bu yemeyin adı abi
Lahmacun
Mantı