Yemek yemeyi fecii seviyorum, benim için yaşamanın 20%'si falan yemektir. Annem tam akıl hastası bir canavardı ama kim ne derse desin kimsenin onun kadar iyi yemek yaptığını görmedim. Bu yüzden sırf bu yemeklere evden ayrıldığımda veda etmiş olmamak için üniversiteye gitmeden önce ondan öğrenebildiğim kadar öğrendim. Şimdi hem arkadaşlarım hem de sevgilim bayağı övüyor yemeklerimi. Gene manyak annemin yemekleri kadar iyi değiller ama ortalamanın bayağı üstünde.
Ben aşırı keyif alıyorum mutfakta vakit geçirmekten ve bir şeyler hazırlamaktan ya da denemekten. Benim için terapi gibi etkili, kafam çok dolu olduğunda ya da canım sıkkın olduğunda direkt mutfağa girerim, bir nebze olsa da odağımı başka yere çevirmemi sağlıyor en azından. Bir o kadar da güzel yerim, yemeklere olan düşkünlüğümdendir belki de mutfağa olan bu ilgim...
Sevdiğim bir yemek ise yapmaktan keyif alırım. Fakat sevmediğim bir yemek ise hoşuma gitmez. Mesela ben et yemekleri daha çok seviyorum, sebze yemeklerini değil. :)
Mutfağı çocukluğumdan beri çok seviyorum. Vakit geçirmek için en çok eğlendigim alandır mutfak. Yemek, tatlı , hamur işleri... Hepsini yaparken keyif alıyorum
Erzurumun en işlek ve ana caddesinin ismi Cumhuriyet Caddesidir fakat herhangi bir dadaşı çevirip sorsan, Cumhuriyet Caddesini bilmeyebilir. Çünkü oranın adı 'mecburiyet caddesi' dir.