Yeme & İçme An itibariyle hangi içecek sana iyi gelir? u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 58 Yapay Zekaya Sor An itibari ile sana hangi içecek iyi gelecektir?Benim içeceğim hazır keyifle içiyorum, Peki siz ne içmek istiyorsunuz veya içiyorsunuz?#DeliMavi23 Mart 2022 An itibariyle hangi içecek sana iyi gelir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
Zlatan_red Takip Et Master Yaş: 37 , eic 39% +1 yıl Valla o saatte çilingir masasındaydım envai çeşit alokol vardı ama zlo sadece çay :)) nargile içiyordu :))) 1 2 Yorumla Zlatan_red +1 yıl teşekkürler mavişim :) Yorumla u Hayatİstanbul77 +1 yıl Ne demek zloooo Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Bir redbull daha içesim var 1 7 Yorumla u Hayatİstanbul77 +1 yıl İşte bu yaaa sade gitmez ama... Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Valla tadelle var abla 😃 Yorumla u Hayatİstanbul77 +1 yıl Afiyet olsun ama votka ile daha iyi olurdu sanki😋 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Pek içki içmem öyle yılda belki 3 kez onda da viski. Votka ile red denemedim hiç :)) Yorumla u Hayatİstanbul77 +1 yıl O zaman bir ara dene guzel😋😇 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Olur, denerim. 🙏 Yorumla miniksey2004 +1 yıl Ayran Yorumla
Ütü-Masası Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl An itibariyle hiçbir şey içesim yok ama sıcak çikolata içebilirdim. 2 4 Yorumla u Hayatİstanbul77 +1 yıl Sicak çikolata bana çöm tatlı geliyor.. Yorumla Ütü-Masası +1 yıl Kan şekerim çok düşük olduğu için şu an onu içebilirim bir tek Yorumla u Hayatİstanbul77 +1 yıl Afiyet olsun... Yorumla Ütü-Masası +1 yıl teşekkürler :) Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Az evvel suyumu içtim. Bu saatten sonra sıvı tüketimi yapmıyorum. Gece uyandırıyor. 2 0 Yorumla
suumisali_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Türk kahvesi derim hep ama şu an ayran olsa güzel olurdu 1 0 Yorumla
Ahmettt555 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Kafamı dağıtacak her şey olur yoksa o beni dağıtacak 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Rakı isterdim.. :/ Yanında sadece haydari.. En kötü ihtimalle çaya da fit olurdum.. 1 0 Yorumla
Aselevham Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Güzel bir kahve olabilir, ama ben yapmıcam birisi getirmesi gerekiyor😄 2 0 Yorumla
Italyanpizzası Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Su, aşırı susadım ama yataktan kalkmaya çok üşeniyorum hava çok soğuk 1 0 Yorumla
06mburak Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Soğuk meyveli bir maden suyu akardı ama markete gitmeye üşendim 1 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Çay olsa muhteşem olur. 1 0 Yorumla
Merveniizzz Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 79% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 588 cevap paylaştı. Bana sadece uyumak iyi gelir 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Filtre kahve. Hemen yapayım 🏃🏽♂️ 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. Sadece su şu an. Keyifli geceler.. 1 0 Yorumla
_Daphnee_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 404 cevap paylaştı. İki kadeh rakı içsem yeterli 1 0 Yorumla
Lotuscicegm Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Su an salep istedi canım olsa iyi giderdi 1 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Cocola 1 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Blush süper olur 😎 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Kahve 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı. Su içip uyuyabilirim 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Kahve olabilir 1 0 Yorumla
Sunrise_sunset_ Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 586 cevap paylaştı. Çay içiyorum hala🤗 1 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 829 cevap paylaştı. Çay olabilirdi.. 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Çay içtim 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar