Kahvaltıda bir demlik Öğleden sonra bir demlik Akşam bir demlik Her demlige 1 litre desek günlük 3 litre o da çay bardağı hesabıyla 30 bardak yapıyor ellam 🤣🤣🤣 Hea arada bi bes cayi ve yatsidan sonra uyku tutmadı cayi falan da eklersek 40-50 ye cikabilitesi var 🤣🤣🤣
Kahvaltıda içtiğimle kalırım genelde, bir de ağır yemeklerin üzerine bayağı iyi gidiyor. Ama kalbime iyi gelmediği için pek tüketemiyorum. En fazla 4-5 bardak falan içmişimdir. Onun dışında zaten çayın zararlarını da göz ardı etmemek gerek.
Bonjour! Üç bardaktır galiba. Tam olarak kaç bardak içtiğimi saymadım ama o civardır. Genelde büyük bardakta içtiğim için bir seferlik dolduruyorum ve yetiyor. Mutfağa gidip gelmek yoruyor. Zaten uzakta mutfak. Büyük ev sıkıntı oluyor. ❤
21 bardak çay içmişliğim var (hesaplarıma göre yaklaşık 2.5 litreye yakın çay ediyor içtiğim bardakla ), Çaykur değildi Allah'tan, o kalpte feci bir çarpıntı yapıyor.
Hafif içim bir çaysa, çay dışında alternatifim yoksa, uyku sürem çok düşükse ve evde de misafir vs'den dolayı da hazır çay varsa bu tip oranları görebilirim.
Biz şantiyeciyizŞantiye çayla döner Normal günler de 15-20 bardak İyi günde 40 filan Sicaktada çay içeriz soguktada Kavga sonrasında da çay içeriz sohbet esnasında da Yemekten sonra da çay içeriz dışardan gelince de Bizde hep çay vardır Saat 13:00 den sonra sadece ofiste ictiklerim :)
7 bardak beni kesmez ki 🤷🏻♀️ 10 aşağı olmaz garantisi de kendi çaydanlığımla kanıtlarım. 😅 Sinirimi alıyor ya, kahveden çok çayı çook severim. Nereye gitsem çay var mı diyorum. 😐
Çok içmem kahvaltı da 2 3 bardak akşam çayı içmem ama bi kere öyle bir çay aşkı tutmuştu ki beni o zaman 2 DEMLİK içtim ama çok nadirdir bu 2 yılda bir 😹