Yeme & İçme Malaga yediniz mi, tadını beğendiniz mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor 🥰Şu çok övülen, dışı da çok güzel gözüken tatlıyı ben de alıp deneyeyim dedim. Lakin öyle abartılacak kadar da güzel değilmiş. Bir de 25 TL etmezmiş. Peki siz daha önce yiyip, beğendiniz mi? Malaga yediniz mi, tadını beğendiniz mi? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Bikız99 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ben hiç almadım ama evde yapıyorum kendim çok da severek yiyorum. Daha bol çikolata ve daha yoğun kek kullanıyorum güzel oluyo bence 😄 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Öyle çok aurası yok ama sanki😂 Yorumla Bikız99 +1 yıl Yani çikolatalı muzlu kek zaten ne kadar zirve olabilirse o kadar işte😅 Yorumla Soran +1 yıl Evet 😄 Yorumla
ᴛʜᴏᴍᴀs_sʜᴇʟʙʏ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl İçinde fındık olan muzlu pastaydı galiba yedim ama çok benlik değil be panda 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet, evet benlik de değilmiş öğrendim. 😂 Yorumla
_Zuen_ Takip Et Yoda Yaş: 85 , eic 100% +1 yıl Yapan yer iyi yapamamış demek ki :d yok hiç satın alıp yemedim :d 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Aksine çok övülen bir yerden aldım, tatlının bir aurası yokmuş. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 2 paket ekler alırım daha iyi, gaza gelmek iyi olmuyor. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Hahaha bazen bilmediğin yiyecekleri tadımlamak da tüzel oluyor. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Böyle diyip her yeni üründe pişman olan ben 🤦😬 artık bildiğim tatlardan şaşmak istemiyorum çünkü hem param çöp oluyor hemde sinir oluyorum 😂 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Daha önce yedim. Muzlu pastaydı. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Beğendin mi 😊 Yorumla Saddov +1 yıl Yok 😂 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. hiç yemedim şahsen 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ben hiç almadım ama evde yapıyorum kendim çok da severek yiyorum. Daha bol çikolata ve daha yoğun kek kullanıyorum güzel oluyo bence 😄
Öyle çok aurası yok ama sanki😂
Yani çikolatalı muzlu kek zaten ne kadar zirve olabilirse o kadar işte😅
Evet 😄
İçinde fındık olan muzlu pastaydı galiba yedim ama çok benlik değil be panda
Evet, evet benlik de değilmiş öğrendim. 😂
Yapan yer iyi yapamamış demek ki :d yok hiç satın alıp yemedim :d
Aksine çok övülen bir yerden aldım, tatlının bir aurası yokmuş.
2 paket ekler alırım daha iyi, gaza gelmek iyi olmuyor.
Hahaha bazen bilmediğin yiyecekleri tadımlamak da tüzel oluyor.
Böyle diyip her yeni üründe pişman olan ben 🤦😬 artık bildiğim tatlardan şaşmak istemiyorum çünkü hem param çöp oluyor hemde sinir oluyorum 😂
😂😂
Daha önce yedim. Muzlu pastaydı.
Beğendin mi 😊
Yok 😂
😂😂
Yemedim hiç. Afiyet olsun
Hayır Yemedim Yememde
Bence sıradan. O kadar etmez
Denedim çok güzeldi 😍
Muz kek cikolata abartilacak bir lezzet değil
hiç yemedim şahsen
pek olayi yko