Yeme & İçme Sitede süt reçeline bandırıp ısırarak yemek istediğiniz biri var mı? ateşlibacı Takip Et Xper 1 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Benim varrrrOnu ekmek arası hamsi yapıp yemek istiyorum Sitede süt reçeline bandırıp ısırarak yemek istediğiniz biri var mı? Cevapla Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
terazininbiri Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Süt reçelini hiç sevmem. Karameli andıran bir tadı var ve karemeli de sevmem. 0 0 Yorumla
kimse_bilmesinbeni Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Allah cezanı vermesin ateşli Bacı canım Hamsi çekti 😅 0 0 Yorumla
Occus Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl soru için üzügünüm ama süt reçeli diye bişi öğrendim eyw 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5b cevap paylaştı. Reçel yerine marmelat isterim ben şöyle erik falan olsa on numara 😂 0 0 Yorumla
yoldakalmışaraba Takip Et Xper 2 Yaş: 110 +1 yıl sitedekiler neden bu kadar aç herkes birini yemek istiyor yemek dışında kimseye yiyecek gözüyle bakmıyorum şükür 0 0 Yorumla
_Zuen_ Takip Et Yoda Yaş: 85 , eic 100% +1 yıl kendisi süt reçeli gibi olan varsa ona banabilirim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sen olabilirsin offff 0 1 Yorumla fjcjcjv +1 yıl Bende sana baniyimmi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Süt reçelini hiç sevmem. Karameli andıran bir tadı var ve karemeli de sevmem.
Allah cezanı vermesin ateşli Bacı canım Hamsi çekti 😅
soru için üzügünüm ama süt reçeli diye bişi öğrendim eyw
Reçel yerine marmelat isterim ben şöyle erik falan olsa on numara 😂
sitedekiler neden bu kadar aç herkes birini yemek istiyor yemek dışında kimseye yiyecek gözüyle bakmıyorum şükür
Oha nasıl da tatlı ama yok
kendisi süt reçeli gibi olan varsa ona banabilirim
Sen olabilirsin offff
Bende sana baniyimmi
Var da nerdeeeee
bişi yapamassın
iyi afiyet olsun
Kimmis o merak ettim
Heryerini mı yicen ögk
Zaman..
Baya yanıyorsun 😄
Varrrr