Yeme & İçme Kısır mı, sarma mı? ᴛʜᴏᴍᴀs_sʜᴇʟʙʏ Takip Et Xper 7 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 122 Yapay Zekaya Sor Kısır mı, sarma mı?Tercih yapacak olsanız, hangisini seçerdiniz? Kısır mı, sarma mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
Bikız99 Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı. Normalde ikisine de bayılırım ama şu anki modum kısıra daha uygun yarın cevabım değişebilir😄 1 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 47 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı. Tercihim sarma olur, bir tencere yiyebilirim. 2 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Tabi ki İstanbul usulu sarma. İncecik kalem gibi sarilmış tatlisı ekşisi tam kıvaminda 1 3 Yorumla ᴛʜᴏᴍᴀs_sʜᴇʟʙʏ +1 yıl İstanbul usulü nası oluyo gı Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Salçasız kuş üzümlü fıstiklı bol tarçınliDigeri salcali oluyor genelde dogu tarafinda oyle pisirilir Yorumla ᴛʜᴏᴍᴀs_sʜᴇʟʙʏ +1 yıl Hee anladıım Yorumla
Qwerqqq Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 92% +1 yıl Sarma tabi ki. Daha ocağın başındayken tencerenin yarısına getiririm. 1 0 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Sarma adamdır Aksini iddia eden Adam madam değildir 1 0 Yorumla
PolyannaLisa Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 568 cevap paylaştı. Off acıktım. 😍Tabii ki sarmanın yeri bir başka, hele bir de limon sıktık mı, off yani. 0 0 Yorumla
HüzünlüBirViski Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl İkisini de çok seviyorum karar veremedim 🤔 1 0 Yorumla
s 27esmerim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 984 cevap paylaştı. Tabiki sarma..Ama kısırında yeri ayrı 🥰😋 1 0 Yorumla
Ggeceninruhuu Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Allah biliyor ya ikisini de hiç sevmem 1 0 Yorumla
süperstaralem1642 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Soruyu sil knk sarma demeyen odun kereste yesin 1 0 Yorumla
1gitaristkız Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 350 cevap paylaştı. Sarma😋 1 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 33 , eic 45% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sarma 1 0 Yorumla
_AsabiHatun__ Takip Et Master Yaş: 108 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 611 cevap paylaştı. Sarma tabi ki. 1 0 Yorumla
Diomedea Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sarma 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kesinlikle sarma. 1 0 Yorumla
ztrmax Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 442 cevap paylaştı. Sarma. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Normalde ikisine de bayılırım ama şu anki modum kısıra daha uygun yarın cevabım değişebilir😄
Tercihim sarma olur, bir tencere yiyebilirim.
Tabi ki İstanbul usulu sarma. İncecik kalem gibi sarilmış tatlisı ekşisi tam kıvaminda
İstanbul usulü nası oluyo gı
Salçasız kuş üzümlü fıstiklı bol tarçınli
Digeri salcali oluyor genelde dogu tarafinda oyle pisirilir
Hee anladıım
Sarma tabi ki. Daha ocağın başındayken tencerenin yarısına getiririm.
Sarma adamdır Aksini iddia eden
Adam madam değildir
Kısır. Annem sürekli sarma yapınca artık mide de kaldırmıyor.
Off acıktım. 😍
Tabii ki sarmanın yeri bir başka, hele bir de limon sıktık mı, off yani.
Orijinal Hatay kısırı❤️😂
Sarma tek gecerim, bırde yogurt uffff
İkisini de çok seviyorum karar veremedim 🤔
Tabiki sarma..
Ama kısırında yeri ayrı 🥰😋
Allah biliyor ya ikisini de hiç sevmem
Soruyu sil knk sarma demeyen odun kereste yesin
Sumaklı sarma mmm ekşi ekşi
Sarma ama salçasız ve kuş üzümlü olanından
Tercih yapmazdım ikisinide yerim😅
Sarma
Sarma😋