Sushi şimdiye kadar en merak ettiğim yiyeceklerden biri. Damak tadıma uyacak olan lezzetlerden diye düşünüyorum. Nasip olursa deneyeceğim kesinlikle. Sushi dışında, birde ahtapot u merak ediyorum. Tabi pişmiş olarak 😄 Bu ikisini denersem daha denemek isteyeceğim bir şey kalmaz sanırım. Çok dikkatimi çekiyorlar.
Suşi muazzam güzellikte bir yiyecek. Özellikle kullanılan soslarla bambaşka bir boyuta ulaşıyor. Ben çok severek yiyorum. Tabi yiyeceğiniz yer de çok önemli. Gerçekten işin ehli bir Restoran da yenmeli.
İlkdefa yiyeceğim zaman biraz önyargı ile yaklaştım umarım çıkarmam dedim ama beğendim birkaç kez daha yedim yine beğendim sadece pahalı geliyor o kadar somonlu ve sebzeli yemiştim onun dışında pek yemem sanırım yengeç karides falan bana göre değil
Sushi öyle her yerde yenmez. Yanına daha önce Sushi yemiş birini almalısın, sen damak zevkini anlat ona, o da tam damak zevkine göre sipariş versin. Sushi sadece çiğ balıktan yapılmıyor, çeşidi çok. Ben çok seviyorum.
Yapıldığı malzemeden yapan ustanın tecrübesine göre lezzeti ve kalitesi ortaya çıkan eşsiz bir yemek. Suşi ustasının yetişmesi kolay değildir, okuduğum bir yazıya göre en az 20 yıl boyunca bu işi yaptıktan sonra ustalığını ortaya koyarlarmış.
Yemeden önce ben de çok önyargılıydım ama yedikten sonra bağımlısı oldum. Bence bu daha çok deniz ürünlerle aranızın iyi olup olmadığı ile alakalı. Deniz ürünleri seven insanlar genelde çok beğeniyor.
Okuduğumda bile midem azıma geldi. Gerçekten kaliteli bir restoranda denedim ama yok abi ya. Bizim insanımız yağlı yemek sever et sever döner sever kebap sever 😀
Görseldeki yazıya katılıyorum çok iğrenç. Bana da hitap etmiyor. Yanında çok şeyle birlikte denedim yok yani. Ağzının tadını bozmak istersen tavsiye ederim
Ya ben bikere yedim hadi binerek saygimiz varda yarabn susyi 1 kere yedim kusuyodum 2 ck yedim bune deidm bundan sonra Türk usulü sushi yapcam normal pilavdan😂😂😂😂hamsili
Zaten et pek sevmem sushi cok kötü ya anlatamam cidden tam kusmalik bir sey yosunun kokusu beni benden aliyor zaten yosunsuzunu denedim yine ayni tepki cidden balikdan iğrendirir insani
Bi kaç kez yemişliğim var. Türk damak tadına pek uygun değil. Abartıldığı kadar güzel bi tat da değil ama çok fanatik şekilde sevip yiyenler de tanıyorum. Zevk meselesi yani.
Suşi gayet sağlıklı ve hoş bir lezzettir. Çok çeşitlisini bizzat orijinal yerinde yedim. Türkiye’de yenilen suşiler maalesef ancak yarısı kalitesinde yapılabiliyor.