Höşmerim küflü peynirden mi yapılıyormuş? Normalde tatlı olan hiçbir şeye hayır diyemem, hepsini seve seve yerim, ama eğer öyleyse bundan sonra asla yemeyeceğim bir tatlı olacak. 🤮
Höşmerim bir çeşit irmik helvası değil mi? Nasıl güzel olmaz. Sen bir de peynir helvasını dene, hayatında gördüğün en kötü tatlı olabilir, bir kere yedikten sonra tadını unutamıyorsun ona göre..
Sevmediğim bir tatlı yok. Ayrıca Höşmerim çok güzel bir tatlı. Tadı değişik olabilir ama iğrenç demek ne kadar doğrudur bilemem. Günlük hayatımızda çoğu yediğimiz şeyin içinde küflü ürünler bulunmakta ve bizler bunu fark etmeden bu yiyecekleri severek yemeye devam ediyoruz.
Adı kötü bir tatlı var bir gün alıyım dedim ben seviorum bazen pis şeyleri😂kötü bir yerin adı imiş o tatlı tulumbaya benzio ama tadı güzeldi be😂artık istesem de yiyemiyorum höşmerim d güzeldir ayrıca hayrabolu tatlısı ve höşmerim bir göçmen olarak severizzzzzz🙏❤️
Ben çok seviyorum ve hüzünlü bir hikayesi de var bu tatlının çok anlamlı buluyorum 🥰 Damak zevkinize uymamış veya yapan kişi iyi yapamamış olabilir. Kabak tatlısını sevmiyorum bende ama ben genelde kabağı sevmediğim için o da. İğrenç demiyorum ama damak olarak bana göre değil beğenenleri vardır elbette 😊
En kötü tatlı hmm zor bir soru çünkü bütün tatlılara karşı antipatim var 😂 Sanırım buna cevabım peynir tatlısı olacak çünkü hem çok aşırı yağlı hem de çok şekerli. Peynir namına bir tat almak zor ve ağır oldukça
Höşmerimi hiç denemedim ama cazip gelmiyor, benlik degil 😂 Ben genel olarak sütlü tatlıları seviyorum ya. Kadayıf, Kemalpaşa, künefe... Kısacası 3K benden uzak dursun 😂
Baklava hiç sevmiyorum birde yemekten sonra yiyorlar. Ya baklavanın kendisi ama yemek gibi zaten. O tarz tatlılar bana da ağır geliyor mesela kazandibi falan yiyebiliyorum.
Anadolu'nun birçok yerinde yapılan tatlı Ankara Beypazarı Nallıhan ve iç Anadolunun birçok yerinde ama daha çok Balıkesir'le özdeşleşen bir tatlıdır çok da severim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Sende höşmerim yiyecek ağız mı var? Çok güzel bir tatlıdır kendisi