Eskiden yani çocukken falan büyük gelirdi bayağı ama şu an gayet normal geliyor. Hatta 2 tane Jumbo Boy Pizza üstüne tatlı yiyebilen biriyim mesela şahsen ama meraktan sormak istedim. Bence Jumbo Boy çok abartılıyor büyük diye falan ama değil bee
Güncellemeler
+1 yıl
Eee kimse gelmiyor soruya herhalde 😂
Bir İnsanın Tek Başına Jumbo Boy Pizza Bitirmesi Anormal Midir?
Ooo miss aferin. Yemek yiyen kızlara gerçekten helal olsun diyorum. Bazısı ayy ben 3 kaşık yedim bir kaşık daha yersem ölürüm falan diyor cidden irite oluyorum bu tiplerden. Yiyin anam yiyin ohh yiyin sonra tuvalette neyse anladın ksldld
Şimdi yanlış anlama ama tabiri caizse acı mı işiyorsun kskdldldldldld bir de o kadar içersen günde en az 10 kere lavaboya gidersin. Kilon da çok çol fazla değil be halledersin. Ben gece yemeyi bıraksam iyi olur mesela
Haa doğru sizin mesane daha şeydi sanki zaten neyse kdkdkdkd ben şu an 90 kilo falanım ortalama boy 183. Neyse su iç ama bol bol. Gece yenmez diyorsun da ben bir paket makarna yiyorum kdkdododod
E bizde zamanında verdik zaten. E napayım aaa biraz yiyoruz işte. Sevgilime diyorum evlenince beni iyi besle diye ama sorun yok 😂. Ya ben cidden çok yerdim şöyle diyeyim hele bir ara her yemeğin yanında 3-4 ekmek yerdim ve bir sürü de yemekten yerdim
Yaa şu ara daha iyiyim be çok şükür. Bir ara tansiyon şeker falan bir sürü şey uçuktu. Ben kahve de çok içiyorum senin gibi hatta bayağı. Bir ara günde en az 2 litre falandı
Kız baklava değil ya sorun ekmek ekmek ve tatlı. Yani baklava zaten hep yemem ki artık pahalı da zaten. Bende bir de şu var mesela atıştırmak istersen falan bir paket bisküvi yerim mesela
Evet vallahi bilmiyorum 😂. İçmeyi de bilmiyorum aslında. Dediğim gibi kahve mesela beni çok kez ölüme yaklaştırdı. Sevgilim bana zaten çok kızdığı için az içiyorum onu kıramıyorum. Yoksa ohoo😂
E bende kilo alıyorum elbette ama mesela aşırı kafein tüketiyorum o baştan çok aşırı metabolizma hızlandırıyor. Zaten ben kilo alamam diyenlere asla inanmıyorum o yalan. Herkes alır ama aynı metabolizma hızında değildir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yenir ya ama hamur inceyse daha iyi tabi ama şişirirde
Dimi yaa ohh miss. Vallahi iki türlü de yenir hele iyi pişmişse
Hee üstüne de kahve iç bari skhdjd iyi gelir 😅
Off vallahi içerim zaten. Tabi öncesinde tatlı da yiyelim. Ohh miss yarım kilo falan baklava olacak 😍
Yarım kilo falan sjsbjshd az ya 😄😅 hepsini tek mi yiceksin
Yaa ben şöyle 1 1. 5günde falan 1 kilo 200 gram tatlı yediğim var bayramda ama mükemmeldi off 😍
Hahahahahhaha ben de öyle kdjdjdbdjs ştt 😄
Ooo miss aferin. Yemek yiyen kızlara gerçekten helal olsun diyorum. Bazısı ayy ben 3 kaşık yedim bir kaşık daha yersem ölürüm falan diyor cidden irite oluyorum bu tiplerden. Yiyin anam yiyin ohh yiyin sonra tuvalette neyse anladın ksldld
Knk işte o tuvalete ksndjd çıkamıyorumm suhd diyetteyim be
Haa tuvalet yok yani kdksksks sadece su çıkıyor bütün gün. Kız o daha kötü bütün gün lavaboda kdkdldlslsld kaç kilosun ki ve boyun kaç
İşte onun için kahve yeşil çay içiyorum skhsjs bir de bol bol acı yiyorum 😅😄 1.72 76 kilo
Şimdi yanlış anlama ama tabiri caizse acı mı işiyorsun kskdldldldldld bir de o kadar içersen günde en az 10 kere lavaboya gidersin. Kilon da çok çol fazla değil be halledersin. Ben gece yemeyi bıraksam iyi olur mesela
Nsbsbsbsb yani her gün olmuyor ki dndh işte 10 kere gidemiyorum sndhbd 30 kilo verdim 10 daha vercem. Gece de yenmez ki ağır olur sen kaç kilosun
Haa doğru sizin mesane daha şeydi sanki zaten neyse kdkdkdkd ben şu an 90 kilo falanım ortalama boy 183. Neyse su iç ama bol bol. Gece yenmez diyorsun da ben bir paket makarna yiyorum kdkdododod
Jdhdhd erkekler daha iyi kilo verir hdhd içiyorum ki. Sen de abartma 1 paket makarna ne yani ben bile senin kadar değilim djdndhud
E bizde zamanında verdik zaten. E napayım aaa biraz yiyoruz işte. Sevgilime diyorum evlenince beni iyi besle diye ama sorun yok 😂. Ya ben cidden çok yerdim şöyle diyeyim hele bir ara her yemeğin yanında 3-4 ekmek yerdim ve bir sürü de yemekten yerdim
Sen zaten yeterince kendini iyi besliyorsun 😄 nhdhdhd bence artık dikkat et eskiden ben de gün de 2 ekmek yerdim
Yaa evet de ileride o da beslermiş. Neyse ama sağlığım bilmiyorum kaç kere kötü de oldu zamanında ama işte naparsın hayat bu
Öyle yersen tabi kötü olur
Yaa şu ara daha iyiyim be çok şükür. Bir ara tansiyon şeker falan bir sürü şey uçuktu. Ben kahve de çok içiyorum senin gibi hatta bayağı. Bir ara günde en az 2 litre falandı
Sen yine abartmışsın 2 fincan iç yeterli bence. O baklavayı da yeme yani bak ilerde sıkıntı çekersin şimdiden başlamış
Kız baklava değil ya sorun ekmek ekmek ve tatlı. Yani baklava zaten hep yemem ki artık pahalı da zaten. Bende bir de şu var mesela atıştırmak istersen falan bir paket bisküvi yerim mesela
Ekmek ve tatlı vs zaten onlardan başka kötü bir şey yok hdhd işte ölçülü yemeyi bilmiyorsun
Evet vallahi bilmiyorum 😂. İçmeyi de bilmiyorum aslında. Dediğim gibi kahve mesela beni çok kez ölüme yaklaştırdı. Sevgilim bana zaten çok kızdığı için az içiyorum onu kıramıyorum. Yoksa ohoo😂
Valla ne diyim şu boğazına bşr dur de 😄😅
Vallahi demek lazım teşekkür ederim. Senin için de aynı şekilde ama ona göre
Hahahaha teşekkür ederim dhdjhd doğru diyorsun
Ne demek rica ederim aynen öyle az ye
Bir de üstüne zayıfsan sinir olurum bak 🤣
Yani yok öyle kilo alan biri değilim ama almak istersem alırım
O zaman yemek yemenin Keyfini çıkart Ben kilo aldığım için yiyemiyorum
E bende kilo alıyorum elbette ama mesela aşırı kafein tüketiyorum o baştan çok aşırı metabolizma hızlandırıyor. Zaten ben kilo alamam diyenlere asla inanmıyorum o yalan. Herkes alır ama aynı metabolizma hızında değildir