Yeme & İçme Cacığa en çok hangisi yakışıyor? Alaçatı_mavisi Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Yapay Zekaya Sor Karnıyarığın yegane dostu, salata turşunun teyzeoglu, salatalık ve yoğurdun harika uyumu olan cacığa en çok hangisi yakışıyorCacık sevin ama herşeye cacık olmayın🥀 Dereotu Nane Pul biber Cacık sade yenir onlar neymiş Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Cacığa en çok hangisi yakışıyor? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
HissizProfil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Tabiki de kekik, karabiber, pulbiber. Hiç ağzının tadının bilmiyorsun. 1 6 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Anaagg kekigi unutmusum dogru Yorumla HissizProfil +1 yıl Akşama bi karnabahar kızartması yapsana Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Karnabahar kac para haberin var mı senin 😄 Yorumla HissizProfil +1 yıl Migrosta kilosu 10 lira koş git al 🤭 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl O bi caciga benzemiyordur. Yorumla HissizProfil +1 yıl Tamam iyisini al gel yiyelim ya ne olacak Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. İçine su koymadan cacık gibi birazcık dereotu mükemmel oluyor 1 2 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Kuru cacık Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Evet Yorumla
Mahall Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl Cacığa biz nane ve bol sızma zeytin yağı dökeriz..Pul biber, dereotu gibi şeyleri şu an ilk defa duyuyorum doğrusu.. 0 0 Yorumla
ibooo1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Nane ve pul biber çok güzel oluyor 1 0 Yorumla
altuga8 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 +1 yıl Kuru Nane tabiki , hafif üstünede zeytinyağı gezdirilir. 1 0 Yorumla
SadıçGörl Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 88% +1 yıl Nane yakışıyor ama benim tercihim sadeden yana. 1 0 Yorumla
Lacidert Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 89% +1 yıl Sarımsaksiz caciklari protesto ediyorum. 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Nane 1 0 Yorumla
Diomedea Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Nane 1 0 Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 711 cevap paylaştı. Nane 1 0 Yorumla
ismimdensananee2 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 627 cevap paylaştı. sadee 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. Nane 1 0 Yorumla
maya__ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl Nene 0 4 Yorumla maya__ +1 yıl Nane😂😂 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Dedim nerem nene benim 😂 Yorumla maya__ +1 yıl Estağfurullah sana nasil nene derim 😂 Yorumla maya__ +1 yıl Benim birine nene demem için 70 yaşında olmasi gerekiyor shsjsk Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Sarımsak 😀 1 0 Yorumla
LALOGLAN Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 61% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 979 cevap paylaştı. Maydonoz. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Tabiki de kekik, karabiber, pulbiber. Hiç ağzının tadının bilmiyorsun.
Anaagg kekigi unutmusum dogru
Akşama bi karnabahar kızartması yapsana
Karnabahar kac para haberin var mı senin 😄
Migrosta kilosu 10 lira koş git al 🤭
O bi caciga benzemiyordur.
Tamam iyisini al gel yiyelim ya ne olacak
İçine su koymadan cacık gibi birazcık dereotu mükemmel oluyor
Kuru cacık
Evet
Cacığa biz nane ve bol sızma zeytin yağı dökeriz..
Pul biber, dereotu gibi şeyleri şu an ilk defa duyuyorum doğrusu..
Nane ve pul biber çok güzel oluyor
Kuru Nane tabiki , hafif üstünede zeytinyağı gezdirilir.
Nane yakışıyor ama benim tercihim sadeden yana.
Sarımsaksiz caciklari protesto ediyorum.
ben naneyi çok yakıştırıyorum
Nane ve pulbiber ❤️🔥
Nane yeterli geri kalan aksesuar
Dereotu 🌿 bir yaprakta nane
Nane ve dere otu belki
hıyar demeye geldim anket şaşırttı
Nane
Nane
Nane
Nane ve sarımsak 🍃
Dereotu
Buz ve sarımsak