Hamburger seviyorum ama öyle meşhur iki marka değil onlar. Bir kaç senedir nezih bir mekan var oraya gidiyorum efsane güzel ve taze. O markalar bayat ürün satıyor zehirlenme yaşamıştı iki yakınım
Ben severim fast food tarzı şeyleri hamurcu yum ben pek etçil değilim ama et de de biftek antrikot ya da lahmacun köfte o tarz şeyleri severim beyaz et özellikle çok severim genelde dışarıdan yediğim şeyleri evde yaparım evde yerim daha doyurucu olur mesela şu anda da patates kızartması yapıyorum ve evde hamburger köftesi ekmeği olduğu için hamburger yiyeceğim geceleri yemeyi seviyorum aslında yemeği hep seviyorum benim için yeni bir saati bir zaman dilimi yok
Evet seviyorum, fakat en çok kendi yaptığım pizzayi tercih ediyorum. Eskisi gibi pizzalar guzel degil nerde o eski pizzalar minicik olmus pizzalar... Hamburger, patso dışarıda yemeyi seviyorum zaten ya lahmacun ya pizza ya da hamburger veya patso benim başka seçeneğim yok...
Hamburger tüketmem, pizzayı kendim yaptığım için dolayısıyla dışarıdaki Fast foot ürünlerini sevmiyorum. İyi ki de sevmiyorum 1 Hafta önce bazı pide yapan vs yerlerde at eti çıkınca..