Önce 3'ten 2'ye sonra da 2'den teke düşürdüm ama 20 gün içme alışırsın diyenlere inat 120 gün şekersiz içtim ama bir türlü alışamadım şekersiz çaya. Hala tek şeker atıyorum ama şekersiz içenlerin vebalı gibi davranmasına da tahammül edemiyorum. @_suveyda ile anlaştık, bundan sonra şekersiz içenlere kusura bakma biz zift tadı almayı sevmiyoruz diyeceğiz :)
Çayın lezzetini tadını alıcaksanız tabiki şekersiz içmelisiniz hatta hayatınızdan şekeri cıkartmalısınız bir şeler hastası olarak tavsiyemdir çayı şekerli içiyorsanız mesela 2 tane atıyorsanız haftalık olarak azaltarak şekersize gecmenizü tavsiye ederim örnek 2 yerine 1 hafta 1.5 atın lerleyen hafya 1 düşürün sonra yatıma sonra çeyrepe en son sekersize o zaman çayın lrzzetini alıcaksınız heö rizeliyim hemde çay demleme çay yapma konusunda iyiyim yıllarca abimin kahvesinde çay demledim o da bir ustalık ister
Rizeli olup çay içmene şaşırdım genelde bazılarının çayla pek arası olmuyor tiksinmişler onun dışında şekeri ben de kademeli olarak azalttım hatta Şu an cok şekerli şeyler yiyemiyorum ağır geliyor ama en son canım hiç istemediği kadar tatlı çekmeye başladı oysa ki ne şekeri birden kesmiştim ne de hayatımdan cıkarmıstım şimdi tekrar öyle olmasından korkuyorum 😂
Rizelim ama İstanbul'da yaşıyorum çaydan tiksinen bizden değildir çay toplamak yorucu dur ama bütün rizeliler çaya şüktçretmeli o kadar zenginlik paralar çaydan kazanılmış rizeliler mutahit fırıncı olur zamamında çaydan parayı bulup İstanbul'a gelen köşe olmuş çay rize için veri nümettir ilk çay annanemin bahcesüne dikilmiş çok acaip bi hikayesi var
Bonjour! Bozar evet. Tadı tamamen değişiyor. Uzun yıllardır şekersiz içtiğim için şekersiz hali daha güzel geliyor. Şeker atma ihtiyacı hissetmemek güzel. Hem dişlere zararlı. O yüzden abartmamak lazım. Böyle küçücük bardaklara 7 8 çay kaşığı şeker atanlar var ııyyy. <3
Eskiden şeker kullanırdım ama şekerli bir şey yediğim zaman atmazdım şeker, sonra tamamen bıraktım, çok doğru bir karar yapmışım kdkeldpelğs. Ama dışarıda içerken bir tane atıyorum, acı oluyor, açık içiyorum...
Hayır neden bozsun, bu şekeri bırakan güruh bi zaman sonra hep aynı cümleyi söylüyor 'valla ben çay içmiyormuşum meğerse' Sanki hayatını bugüne kadar şekerli çay içerek boşa yaşamış gibi. komik oluyorlar.
5 senedir şekersiz iciyorum ama şekersiz icenlere laf edenlerden değilim zamanında ufak cay bardağına 3 şeker attığım dönemler oldu 😃 bana şeker komple yasak olduğu için öyle iciyorum artık.
Bende senin gibi dusunuyordum ama cayi ve kahveyi sekersiz icmek daha guzel oluyor. Cayi / kahvenin tadini daha net aliyorsun tavsiye ederim. 10 senedir cayi sekersiz icerim tadi cidden guzel
Öyle iddia ediliyor ama ben hayatım boyunca hep çok az şekerle çayın tadını kırarak içtim. Saf çayın tadı biraz buruk ortalama bir çay bardağına 1 kaşık ya da tek şekerden fazla şeker atmakta çayın tadını bastırıp şekerli suya dönüştürür. Özetle tek şeker fazla ama şekersiz olmamalı.
Şeker katınca şurup gibi oluyor şekersize alıştıpım için. Çekersize alışırsan çay içtiğini anlıyorsun harbiden. Sağlık için de dsha iyi hem. Tercih senin çokts önemli değil
Çaya hiç şeker atmam ve sade çay kadar güzel bir şey de yok. Şeker çayın faydalarını yok ettiği gibi tadını da yok ediyor bence. Vücuda yararı olacağına zararı oluyor.
Çay Benim Olmazsa Olmazim Çay 😊 Yemekten sonra içmek çok keyifli Yani Şekersiz kendi tadıyla içmiş olursunuz ama Şekerli içmek en güzeli Lezettini bozmaz daha güzelleştirtiri