Yeme & İçme Kahvaltıda ne tüketiyorsunuz? ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Zihnimi parlattım aşçılık eserim biberli yumurta yaptım siz ne yiyorsunuz 😂 Güncellemeler+1 yıl Afiyet 😂 Kahvaltıda ne tüketiyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Ne olsa yerim gadası 0 0 Yorumla
FunnySunny Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Peynir, zeytin, yumurta, yeşil biber, tam buğdaylı ekmek, çay. 1 2 Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Harika 😂 herşeydrn yemek çok sağlıklıdır ☺️ Yorumla FunnySunny +1 yıl Hıhım tabii ki 😄 Yorumla
manwithouttomorrow Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yumurta beyazı bide sebze 1 1 Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Afiyet Yorumla
dianabebeğim Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Kahvaltıyı hiç sevmem 😭 1 5 Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl En sevdiklerimden bir kahvaltıyı severim bir öğlen yemeğini bir de akşam 😂 Yorumla dianabebeğim +1 yıl Ben öğlen ve akşam yemeğini çok severimmm 😍 Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Yemek yemek çok güzel ya 😂 Yorumla dianabebeğim +1 yıl Kesinlikle 😂 Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl ☺️☺️😂 Yorumla
sofia2021202267 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yulaf. 1 4 Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Severek mi mecburen mi Yorumla sofia2021202267 +1 yıl ennn bi sevdiğim Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Afiyet Yorumla sofia2021202267 +1 yıl teşekkür Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ne olsa yerim gadası
Peynir, zeytin, yumurta, yeşil biber, tam buğdaylı ekmek, çay.
Harika 😂 herşeydrn yemek çok sağlıklıdır ☺️
Hıhım tabii ki 😄
Yumurta beyazı bide sebze
Afiyet
Kahvaltıyı hiç sevmem 😭
En sevdiklerimden bir kahvaltıyı severim bir öğlen yemeğini bir de akşam 😂
Ben öğlen ve akşam yemeğini çok severimmm 😍
Yemek yemek çok güzel ya 😂
Kesinlikle 😂
☺️☺️😂
Yulaf.
Severek mi mecburen mi