Yeme & İçme Aranızda gıda mühendisi var mı , üstünü sıyırsam yenimi bu? restinerest Takip Et Master Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Aranızda gıda mühendisi var mı , üstünü sıyırsam yenimi bu? Aranızda gıda mühendisi var mı , üstünü sıyırsam yenimi bu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16,1b cevap paylaştı. Yemesek daha iyi olur gadası 0 0 Yorumla
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 419 cevap paylaştı. Üstünü siyirmaya gerek yok penisilin o onu yersen korona olmazsın kesinlikle olmayacağına garanti veriyorum 0 0 Yorumla
Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Tabi tabi, şifa niyetine ye. Ondan sonra semadan gelen beyaz bir ışık göreceksin. 0 0 Yorumla
VcanV Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yeşil kısım en lezzetli yeri bence ekmeğe kaymak gibi sürüp yemelisin. 0 0 Yorumla
furkaanercaan Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bence bunu bilmek için mühendise ihtiyacın yok yemek zorunda değilsin bence 0 0 Yorumla
oceda01 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl bir sey kuflendiyse her yeri kuflenmistir sadece gorunen kismi degil 0 0 Yorumla
bekleyeninim Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 46% +1 yıl Deli misin. Tabiki yenir. 0 4 Yorumla restinerest +1 yıl İşte bu teşekkürler 😀😀 Yorumla bekleyeninim +1 yıl Yazık günah. 10 lira en az 😂😂 Yorumla restinerest +1 yıl Tam aradığım kafa valla 😀😀 Yorumla bekleyeninim +1 yıl 😂😂 hadi ya. Ben olsam yerdim. Çöpe atarsam uykum kaçar, rüyama girer. Yorumla
ismailmemis97 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl bence sen mühendis yerine doktor ara. D 0 0 Yorumla
sotira Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Tüm interneti dolaştı bu foto başka bir şey kullan 0 1 Yorumla restinerest +1 yıl Tüh ya Yorumla
monicavespuccci Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 424 cevap paylaştı. midesizsen ye kank 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yemesek daha iyi olur gadası
Üstünü siyirmaya gerek yok penisilin o onu yersen korona olmazsın kesinlikle olmayacağına garanti veriyorum
Tabi tabi, şifa niyetine ye. Ondan sonra semadan gelen beyaz bir ışık göreceksin.
Yeşil kısım en lezzetli yeri bence ekmeğe kaymak gibi sürüp yemelisin.
Bence bunu bilmek için mühendise ihtiyacın yok yemek zorunda değilsin bence
En vitaminli lezzetli yer yeşil yer lopur lopur yenir
bir sey kuflendiyse her yeri kuflenmistir sadece gorunen kismi degil
Deli misin. Tabiki yenir.
İşte bu teşekkürler 😀😀
Yazık günah. 10 lira en az 😂😂
Tam aradığım kafa valla 😀😀
😂😂 hadi ya. Ben olsam yerdim. Çöpe atarsam uykum kaçar, rüyama girer.
Ye knk nimet o sevap kazanırsın (!)
Gıda mühendisi değilim ama yeme
bence sen mühendis yerine doktor ara. D
Tüm interneti dolaştı bu foto başka bir şey kullan
Tüh ya
midesizsen ye kank