Tavuk döneri bilmem de et dönere bildiğin ihanet 😒
Patates kaynak yapma araya 😒

Merhabaa 🍭
Köfteye ve tavuk dönere ketçap yakışıyor ama et döner e bende yakıştırmıyorum. Et tadı fazla gelmiyor tadı bozuluyor biraz.
Et dönerin içine sadece turşu koysalar o bile yeter. Etin özelliği onun tadını almamız zaten. Ama bu ketçap sıkma olayını bütün dönerciler alışkanlıl haline getirdiği için yakışıp yakışmadığına bakmıyor.
Sağlıklı Günler Dilerim 🍭
Döner zaten genel olarak pek sevemem ama döner var döner var şimdi. Enebyde yemekle Bereket'de yemek bir değil mesela. Bereketin öyle tatsız tuzsuz bi döneri varki, bir kere alma gafletinde bulunmuşsan ketçap mayonez gibi takviyeler olmadan yerirmez kendini
Et döneri zaten sevmiyorum. Yenecekse de içine patates olması saçmalık. Marul tercihe bağlı soğan ve domates olabilir. Tavuk döner için de patates olmuyor. Ama ketçap ve mayonez çok yakışıyor 🥳
Üçkağıtçılıktan başka bir şey değil. On ekmeğe koyacağı döneri bu alçaklıkla otuza kadar kadar çıkarır. 100 Numaralı Şaban filmindeki sütçü babası var ya onun gibi 30 litre süt üretip 100 litre süt satar.
Cevap
47Cevap
Bence de ya et dönerde ben de sevmiyorum ketçap mayonez. Et döner görseldeki gibi olmalı soğan ve patates kızartmasından başka bir şey dahil olmamalı
Önce hatırlıyorum marul, domates, ketçap ve döner konulurdu. Çok lezzetliydi
Ya evet kim icat etti bu patates kizartmasıni mayonezi yaa döner tadı zinhar almiyorum
@Sosyetic_SheqiiL baya iyi değil mi şu görüntü 😂😂 ben her türlü yerim
Hahah bu sefer olmadı :D ben et döner sevmiyorum özellikle Türkiye’dekilerden tadını maalesef 😅
Daha iyi bisiler bulurum xD
Babam mangal yaktı be :D
Babam mangal mi yaktı 😱😱
Yes 😅
Ranch sos ve barbekü sos daha fazla yakışır eğer yoksa Mayonez ketçap koyarım öbür türlü kuru kuru bir şey oluyor patates kızartması sevdiğim için dönerede koydururum.
Dönere sos koymak ihnet değil lezzet meselesidir ama ben iyi lezzetli olsun tadını çıkarıyım derseniz sossuz iyidir döner
Soru başlığını okumadan gözüm görseldeki patatese takıldı. "O ne, orada öyle?" dedim içimden.. Kesinlikle katılıyorum.. İhanettir.
Hayır özel bi sos döküyorlar ki kupkuru mu yiyelim. Ketçap mayonez yakışıyor işte. Ayrıca ekmekli şeyler güzel değildir
Dönere ketçap ve mayonez koyduran. Zevksiz oğlu zevksizdir
Malzeme çok olsun et az olsun ama fiyat aynı olsun oyunu bu
Dönere sos sıkılmaz. Ama patates kızartması, domates, turşu konabilir.
Patso mu yicez döner mi? İyice fast fooda çevirdiler
Tavuk dönere yakışıyor da et dönere ketçap mayonez sıkmak evet ihanet bence.
İhanet olduğunu düşünmüyorum ben patates koydururum her türlü
Bir gün tantuni bir gün döner. Sıra burgerlere geldi dimi 🤭
Tavuk dönere çok yakışıyor ama ette pek lezzetli olmuyor
Evet ihanetin alasıdır.
Bazen patates iyi gidebiliyor da ketçap mayonez çok ayıp.
Bence iyi ki icaat etmişler on numara oluyor miss miss 😋
Eğer yeni ve güzel kızarmış bir patates ise dönere yakışıyor. Ketçapa zaten bayılırım
İhanet tabi
Etin tadi lezzeti ölüyor ki öyle olunca
Ketçap mayonez gereksiz de patates severim ihanet olmaz dönerin kankası patatestir 😇
Çeşitliliği çoğaltmak, damak tadı geliştirmek yalın yemekten iyidir
Hayır bence dönerin içinde patates, ketçap, mayonez yoksa ihanet olur 🙂
Kesinlikle ihanetir. Sovan, Domatis baska birseye gerek yok.
Dönere, döner koymamak adına ne varsa koyuyorlar. Patlıcan kızartması bile koyan var yahu..
Damak tadına göre değişir ama o zehir biberden arasına atınca hayatı sorgulatıyor, ölüyü diriltiyor
Aksine daha leziz bir hale getirir yemede yanında yat
Patates yakistiriyorum ama ketcap mayonez de olmuyo be
Bence soğan koymak dönere ihanettir. Az ketçap mayonez iyidir
Zevk meselesi isteyen yapsın. Kimsenin hayatına kimse karışamaz
Yoo değil, ketçap, mayonez sıkmamak ihanet asıl. Dönere ketçap, mayonez sıkmayan lanetlenmiştir...
mayonez ketçap sevmiyorum zaten. onların ayrı sosları var ondan biraz eklettiriyorum
Patates olmasa da olur ama ketçap ve mayonez olmayınca çok kuru geliyor. Mutlaka ketçap mayonez olmalı.
Sade olmasini tercih ederim. Genelikle tabakta yemeyi tercih ederim. Ekmek arasi bana göre degil.
Ne ihaneti ya domates, turşu, patates, ketçap ve mayonez 😋
Dönere yeşillik soğan dışında bir şey koymak dönere zulümdür
Patates dönerin içinde değilde yanında olsa daha lezzetli oluyor bide patates kızarmış çıtır taze olacak bayat patates mide ağrıtıyor
Patates ekmeğin arasında garip ama ketçap mayenez felaket.
Bence ketcap mayonez iyi olmazda kizartma gzlcoluyo
fetöcü derim direk xd
Patates değilde ketçap mayonez ihanettir
Ketçap mayonez ve patates olmadan olmaz
Yooo öyle de çok güzel oluyor
Yoo ben sıkarım turşu patates ne varsa doldururum
Patates hiç yakışmıyor ya
yoo bence değil ben bazen öyle yerim
Hayır aşk görüyorum aşk
Sevenler kavuşur misali bence mutlu bilene olur.
Sebzeli dönerleri severimm
Et dönere patates koyduk diye hain olduk =/
döneri patatesle daha çok seviyorum
Ketçap mayonez bir türlü sevemedim arkadaş
Vallahi kuru sevmiyorum o yüzden sıkıyorum
bence değil onlarla daha lezzetli oluyor
Hayır ben öyle seviyorum zayen
Her şeye ketçap sıkanların zevkini bir türlü çözemedim.
Sadece mayonez iyi oluyor 🤤
Et dönere güzel gitmiyor
Patates , küçük kaçamak olabilir:)
Hayır değil herkesin lezzeti kendine göredir.
Ulan canim cekti ya off
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?