Yeme & İçme Sabahları kendinize kaç yumurta kırarsınız? theghost278 Takip Et Bilge Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Ben genelde 6 ama çok aç olmadığüm zamanlar 4 adet yeterli oluyor. Peki siz? Sabahları kendinize kaç yumurta kırarsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
ateşcinicalcifer Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl bu kadarcık 1 4 Yorumla theghost278 +1 yıl Yandaki et mi? Yorumla ateşcinicalcifer +1 yıl bacon Yorumla theghost278 +1 yıl Tamam oda et işte... Yorumla theghost278 +1 yıl Et ve yumurta... mükemmel ikili 😋 Yorumla
Occus Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl şu görseli görüp hala yumurta yiyenlere inanamıyorum 2 2 Yorumla theghost278 +1 yıl Civcivi yemiyoruz bu arada. Yumurtayı yiyoruz. Yorumla HuaCheng +1 yıl KDJFMFFFMMFMFKFKKFKD vegansan amenna da değilsen çok trajikomik bir cevap olmuş Yorumla
Makınelıtufek Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl En fazla iki yumurta 7 yumurta bir gangal sucuk yiyen dayıoğlu benim yarim kdar 🙂🙂 1 1 Yorumla theghost278 +1 yıl 7 yumurta mı? Vay mk xjxhdhdhdj Yorumla
SadFragile Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Elimde olsa hiç yemem ama annem zorla 1-2 tane yediriyor yanında da peynir zeytin falan 1 3 Yorumla theghost278 +1 yıl Ben yumurtayı tavada yapıp peyniri de içine katıp karıştırıyorum pişirirken. Yorumla SadFragile +1 yıl Mideni çok seviyorsun heralde Yorumla SadFragile +1 yıl Ben de bazen yaparım onu Yorumla
Miiira Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl İki yeterli. Ama çok açsam sadece yumurta yiyeceksem üç tane 1 3 Yorumla theghost278 +1 yıl Çok açken 3 taneyi ben yesem midem bana söver kfjchdjdjbdhdbs Yorumla Miiira +1 yıl Miden ne kadar büyükmüş Yorumla theghost278 +1 yıl Midemle alakası yok aslında. Sindirim sistemim hızlı sanırım, çünkü midem büyük olsa dışardan biraz şişman görünürdüm ama zayıf görünüyorum. Yorumla
Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 714 cevap paylaştı. MerhabaKahvaltı da peynir, zeytin , reçel yetmediğim için her gün yumurta iyiyen biriyim en çok omlet seviyorum. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Resimdekine kurban olurum ben ya, yavrum o benim 😍 ne tatlı bi resim bulmuşsun 1 1 Yorumla theghost278 +1 yıl :) Yorumla
Afrotemis Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl 6 çok da değil. Genelde sadece sarısını yiyorum diğer türlü 2 1 0 Yorumla
Vitamin_B Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl O sabahki aclik durumuna bagli.Ama ortalama 3.Cogu zaman hic yemem. 1 0 Yorumla
xxebruuxx90 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Ben 1 tane bile yiyemiyorum kahvaltı yapmayı sevmiyorum 1 0 Yorumla
DenizYıldızı3581015 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Haşlama tüketiyorum bazense tereyağda üç yumurta kırıp yiyiyorum öyle 1 0 Yorumla
Aᴢʀᴀᴀ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 35% +1 yıl 2-3 Günde bir haşlama yiyorum fotograf çok tatlıı 1 2 Yorumla theghost278 +1 yıl Dimi kxjxjxhdgs Yorumla Aᴢʀᴀᴀ +1 yıl Evet :D Yorumla
XPhazonZero Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Bu aralar yumurta yemiyorum ama 2 1 8 Yorumla theghost278 +1 yıl Kanka 2 tane ile nasıl doyabiliyorsun ki belli bir tekniği falan var mı? Yorumla theghost278 +1 yıl Bide yumurtaya para yardırmaktan bıktım çünkü Yorumla theghost278 +1 yıl Yetişmiyor Yorumla XPhazonZero +1 yıl Belli bir tekniğim yok, yumurta aslında nadiren yiyorum Yorumla theghost278 +1 yıl He çok sevmiyorsun sanırım Yorumla XPhazonZero +1 yıl Evet Yorumla theghost278 +1 yıl Ben sahada ve bol peynirli yiyorum. Haşlanmış bende sevmiyorum. Yorumla theghost278 +1 yıl Sahanda* Yorumla
kediiicikkkk Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl 1 yeterli haşlıyıp yiyorum 😁 1 1 Yorumla theghost278 +1 yıl Diyetteyken mi? Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl babam evde yokken 4 tane evdeyse 1 tane 1 3 Yorumla theghost278 +1 yıl Kanka babanla ne alakası bar durumun bxjxjdjxjd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kızıyo lan yumurta bitiyor diye. Sadece yumurtaya karışmıyor da yumurtayı konuştupumuz için onu söyledim Yorumla theghost278 +1 yıl He anladım kanks Yorumla
düşünmektükenmektir Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 458 cevap paylaştı. Yumurta tavugun adetidir. Arastirmalisin. 1 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Haşlama 5 spor yapatigim. icin protein 1 0 Yorumla
sιηαη_кαүgısız_ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 88% +1 yıl patates kızartması yerim genelde 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Her sabah yumurta kırmam. Diğer türlü de değişir. 1 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 669 cevap paylaştı. 3 yumurta 1 3 Yorumla theghost278 +1 yıl Pp'ye bakıp bide görüşe bakınca çok uyumlu ve tatlı oluyo kxjxjcjxhdjd Yorumla zodyaklısamara_ +1 yıl Hahhaj teşekkürler 💐 Yorumla theghost278 +1 yıl Ricalar Yorumla
sadecemelisa_ Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Yuh ayısın herhalde 1 tane yiyorum 1 1 Yorumla theghost278 +1 yıl Ayı değilimde yediklerimi hızlı sindiriyorum. Hem sahanda benim 6 adetten kastım. Yorumla
The__GHOST Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl 6 mı naptın be kolestrolun artar. 2 yeter bana 1 2 Yorumla theghost278 +1 yıl Ama sahada. Bide benim sindirim sistemim hızlı çalışıyor. Yorumla theghost278 +1 yıl Sahanda* Yorumla
Hgfghbbvv Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 76% +1 yıl Yumurta yemiyorum 1 7 Yorumla theghost278 +1 yıl Vegan mısın? Yorumla Hgfghbbvv +1 yıl Değilim Yorumla theghost278 +1 yıl Yumurta mı sevmiyorsun ya da alerjin falan mı var? Yorumla Hgfghbbvv +1 yıl Sevmiyorum. Görüntüsü hoş değil. Yorumla theghost278 +1 yıl Bir besini tadı yüzünden değilde görüntüsü yüzünden sevmemek ilginçmiş cxjcjdjxjhdd Yorumla Hgfghbbvv +1 yıl İlginç değil olası bir şey. Yorumla theghost278 +1 yıl Ben ilginç buldum. Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yumurta yemiyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
bu kadarcık
Yandaki et mi?
bacon
Tamam oda et işte...
Et ve yumurta... mükemmel ikili 😋
şu görseli görüp hala yumurta yiyenlere inanamıyorum
Civcivi yemiyoruz bu arada. Yumurtayı yiyoruz.
KDJFMFFFMMFMFKFKKFKD vegansan amenna da değilsen çok trajikomik bir cevap olmuş
En fazla iki yumurta 7 yumurta bir gangal sucuk yiyen dayıoğlu benim yarim kdar 🙂🙂
7 yumurta mı? Vay mk xjxhdhdhdj
Elimde olsa hiç yemem ama annem zorla 1-2 tane yediriyor yanında da peynir zeytin falan
Ben yumurtayı tavada yapıp peyniri de içine katıp karıştırıyorum pişirirken.
Mideni çok seviyorsun heralde
Ben de bazen yaparım onu
İki yeterli. Ama çok açsam sadece yumurta yiyeceksem üç tane
Çok açken 3 taneyi ben yesem midem bana söver kfjchdjdjbdhdbs
Miden ne kadar büyükmüş
Midemle alakası yok aslında. Sindirim sistemim hızlı sanırım, çünkü midem büyük olsa dışardan biraz şişman görünürdüm ama zayıf görünüyorum.
Merhaba
Kahvaltı da peynir, zeytin , reçel yetmediğim için her gün yumurta iyiyen biriyim en çok omlet seviyorum.
Resimdekine kurban olurum ben ya, yavrum o benim 😍 ne tatlı bi resim bulmuşsun
:)
6 çok da değil. Genelde sadece sarısını yiyorum diğer türlü 2
O sabahki aclik durumuna bagli.
Ama ortalama 3.
Cogu zaman hic yemem.
Ben 1 tane bile yiyemiyorum kahvaltı yapmayı sevmiyorum
Haşlama tüketiyorum bazense tereyağda üç yumurta kırıp yiyiyorum öyle
2-3 Günde bir haşlama yiyorum fotograf çok tatlıı
Dimi kxjxjxhdgs
Evet :D
Bu aralar yumurta yemiyorum ama 2
Kanka 2 tane ile nasıl doyabiliyorsun ki belli bir tekniği falan var mı?
Bide yumurtaya para yardırmaktan bıktım çünkü
Yetişmiyor
Belli bir tekniğim yok, yumurta aslında nadiren yiyorum
He çok sevmiyorsun sanırım
Evet
Ben sahada ve bol peynirli yiyorum. Haşlanmış bende sevmiyorum.
Sahanda*
1 yeterli haşlıyıp yiyorum 😁
Diyetteyken mi?
babam evde yokken 4 tane evdeyse 1 tane
Kanka babanla ne alakası bar durumun bxjxjdjxjd
Kızıyo lan yumurta bitiyor diye. Sadece yumurtaya karışmıyor da yumurtayı konuştupumuz için onu söyledim
He anladım kanks
Yumurta tavugun adetidir. Arastirmalisin.
Haşlama 5 spor yapatigim. icin protein
Haşlama ayda 1 ya da 2
patates kızartması yerim genelde
Her sabah yumurta kırmam. Diğer türlü de değişir.
3 yumurta
Pp'ye bakıp bide görüşe bakınca çok uyumlu ve tatlı oluyo kxjxjcjxhdjd
Hahhaj teşekkürler 💐
Ricalar
Yuh ayısın herhalde 1 tane yiyorum
Ayı değilimde yediklerimi hızlı sindiriyorum. Hem sahanda benim 6 adetten kastım.
6 mı naptın be kolestrolun artar. 2 yeter bana
Ama sahada. Bide benim sindirim sistemim hızlı çalışıyor.
Sahanda*
Yumurta yemiyorum
Vegan mısın?
Değilim
Yumurta mı sevmiyorsun ya da alerjin falan mı var?
Sevmiyorum. Görüntüsü hoş değil.
Bir besini tadı yüzünden değilde görüntüsü yüzünden sevmemek ilginçmiş cxjcjdjxjhdd
İlginç değil olası bir şey.
Ben ilginç buldum.
1 ..
1adet rafadan
2 yumurta
2 yeterli
1 adet
Öğğk nefret ederim
Yumurta yemiyorum
2...
1.. b
2 tane