Öff çok güzel olmuş bayıldım aşkım benimle de buluşur musun lütfen bir şans ver bana da beni de es geçme yani. Ağzımın suları aktı ya bide yanına ayran soğuk şöyle köpüklü vallahi tok olmama rağmen midemin zilleri çalmaya başladı gözlerimde kalpcikler oluşmaya başladı görsele bakarken. Erkek arkadaşın çok şanslı keşke buluştuğum erkeklerde böyle bundan söyleselerdi sen işini ve azğının tadını biliyorsun tatlım ✨😋
Bonjuor! Yenilen yemeğe göre değil de, yeme şekline göre bir yargılanma yapılabilir burada belki ama yargılamak ne olursa olsun saçma bence. Senden bu tarz sebeplerden ki sebep bile değil, soğuyacaksa hiç başlamasın daha iyi derim. Afiyet olsun. <3
Arkadaş bu yemeği bulamayan var insan ne bulsa onu yemeli bence açlık kötü bir şey şimdiki insanlar yemek beğenmiyor beğendiremiyor daha doğrusu bu yemeği de beğenmemişsede gitsin kendini paris kulesinden atsın.
Naparsın hazır fırsat bu fırsat Yemek lazım malum Ülkede Fiyatlar uçtu. Bulmuşsun bir Kaz yoluyorsun ama işin kötü yanıysa onu yolduğunu düşünüyorsun. Ama Seni Pompalamaya başlayınca bugünü Lütfen hatırla demişti dersin.
kelle paça söyleseydiniz birbirinize ben bile bırak ilk buluşmayı restorantta hemen kimlik bunalımı yaşıyorum allahtan gittiğim yerlere gitmiyom yoksa ne oldu olum sana dicek ne bu medeniyet diye dalga geçcek
Bak ilk buluşmada bir adet birde kibarlıktr nezaketen aynı şeyler söylenmeye özen gösterilir. Dert etme bir dahakine o söyler takılma yanı alt tarafı yemek bilmiyordun sonuçta.