Hay çiçekler,
Satırbaksın en güzel kahvesi sizce hangisidir
kendimi şımartıp bi kahveye 20 25 lira vereyim diyorum
Satırbaksın en güzel kahvesi sizce hangisidir
kendimi şımartıp bi kahveye 20 25 lira vereyim diyorum
Az önce bir anektod okudum Starbucks ile ilgili.
Kişi gidiyor bir kahve sipariş ediyor, derken cüzdanını ofiste unuttuğunu fark edip iptal eder misin cüzdanım yanımda değil diyor. Çalışan, ben bunu size ikram etmek istiyorum diye yanıt veriyor. Müşteri yok diyor bunu kabul edemem, çalışan devam ediyor. Starbucks bize inisiyatif veriyor ve ben size ikram etmek istiyorum.
Şimdi bu alay edip ''bir kahveye 25 lira verilir mi?'' falan diye beylik konuşuyoruz ya. Veriliyor. İyi hizmet, iyi malzeme, oturduğunda başına gelip giden garsonların olmaması, bazı şubelerindeki enfes manzara, çeşit, lezzet... Bir kahveci alt tarafı diyorsun ama ülkedeki birçok devi geride bırakıyor.
İşte bu ufak görünen nüanslar tercih edilmesini sağlıyor. Mahalle bakkalına gitsen en fazla sonra ödersin der, ikram eder mi? Bana denk gelmedi. Olay bunla ilgili bence.
Garson güzel bir davranış sergilemiş lakin, okuduğunuz olayın bir tekrarının olması zor bir ihtimal.
Ben sevdikten sonra kahvenin fiyatı 100 lira olsa yine de içerim, kahve ile de pek aram yoktur zaten.
Artık o mahalle bakkaları sonra ödersini bırak, daha çok ne ittirsem diye bakıyorlar
Cevap
4Cevap
hay @_GerdekBasan_
Satırbaks diye bir kahve dünyası ben duymadım 😀
Aaaa nası duymadın hatta kahvene isim bile yazıyolarrr
Yok benim bildiğim Starbucks var senin dediğin yeri ben bilmiyorum çok cahil kalmışım 😂
Starbucks diil
satırbaks...
Ya öyle bir yer yok baktım Google dan benimle dalga mı geçiyorsun bakim 🤨
Birazıcıık... eheheheh
Pis adam 🙄
gel sana double ristretto venti nonfat organic chocolate brownie frappuccino extra Hot with foam and whipped cream upside down double blended. ısmarliyimmm
Seni imladan almak istiyorum şu anda yapabilirmiyim sence bir düşün bakalım 😂
Yapamazsın :D
Sana kıyamam zaten merak etme 😀
Aaaayy şımardımm
Şımar bakalım 🌸
White chocolate mochanın içine bir shot karamel şurubu güzel oluyor. Veya gittiğin starbucksta hala tükenmemişse toffee nut latte de çok güzel
Ben Ice caramel latte seviyorum 🥰
Şöyle en havalı en popisi hangisi
Adımıda berkecan yazdırıcam o yüzden
White chocolate mocha 26₺
Menü gibisin mübarek
Bir kaç tane biliyorum bende 🙂
Bende ilk defa gidicem acemi birliğine giden asker gibiyim şu an
Bu beyaz çikolatalı
Olur
nasıl okunuyo bu
Wayt çaklıt moka bundan alacaksın sanırım 🙂
neyse ben bi mırra alıyım bunları okumak zor
İyi tamam
yeni marka mı çıkmış
O benim tabirimle geçerli
Biz sıcak su içemeyecek hale geldik sen kahve diyosun😀
Ne tür kahve sevdiğine bağlı
Selam. Hiç gitmedim. Sevmiyorum öyle yerleri.
En kötü kahve dediğin marka
şş çaktırma
Peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?