Geçen senelerde 6 7 TL'ye aldığımız yulaf 21 olmuş şaka gibi , 15 tl falan olduğunda bunun da fiyati iyice arttı diyip daha ucuz bir marka denemiştim ama kokusu tadı sayesinde yulaftan soğumuştum... Siz nereden alıyorsunuz yulafı?
Geçen ay falan 17 tl idi galiba migrosta 11 e inmişti indirimde aldım 2 tane bitiyor şimdi. Ucuzken stoklamak gerek jshdhehd fıstık ezmesi de ayrı pahallı stok yaptım bunlarsiz yaşayamam djdhehhd
Ya 8 li almıştım ocakta falan galiba bi iki tanesini kuzenlerim arakladi 6 tane falan kaldi galiba zaten son kullanma tarihi yok varsa da en az 1 yıl her ay bi tane yerim zjxjejhd yapıyorum yapıyorum dicektim de bi iki aydır yapmıyorum sıkıldım galiba yaklaşık 30 kilo verdim ama 4 5 kg geri aldım sanırım her şeyden sıkıldığım için yemek yapmaktan da sıkıldığım için hazir yemekler tercih ediyorum bir süredir buna da bir çözüm bulmam gerek sinirlerimi bozuyor
her ay bir tane yiyeceksen çokta bir masrafın olmaz ya rahat ol ben haftada bir bitiriyorum bir tane :D gerçekten beni de en çok yoran kısım işten çık spor salonuna git sonra eve geç yemek yap gerçekten yorucu oluyor ama katlamıyorum bir şekilde, alternatifimiz yok. dobarlan gendine gel
Fıstık ezmesi haftadda bir fazla değil mi ya djfjejejd muzla ya da yumuşak elmayla yemeye bayılıyorum çok güzel oluyor , yulafı nasıl tüketiyorsun ( bu arada kendime geldim biraz teşekkür ederim sjxjejs)
kalori alımımda bir sıkıntı olmadığı için tüketiyorum, gelişim için gerekli. bazen çok fazla oluyor bayıyor beni. yulafı ben ılık suyla her sabah bir kase yiyorum.