Yeme & İçme Çikolataya doymak istediğinizde aklınıza Tadelle geliyor mu? ChocolateChef Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Çikolatası aşırı tatmin edici değil mi? 1 tane yiyince bile yetiyor. Biraz önce kardeşimi markete gönderdim, canımız çok çekti. Çikolataya doyacağız akşam akşam. Çikolataya doymak istediğinizde aklınıza Tadelle geliyor mu? Cevapla Market Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
MorPanjur96 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Almanya’da doğdum büyüdüm ve Tadelle’nin üstüne tanımıyorum. Niye bilmiyorum ama benim en favori çikolatam olur kendisi 🥰🥰 Afiyet olsun 0 1 Yorumla ChocolateChef +1 yıl ben de çok severim :) Yorumla
06romeo Takip Et Master Yaş: 60 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 755 cevap paylaştı. Evet aşırı tatmin edici. Tadellenin o reklamına hayranım. Şarkı ses ve kızımız çok güzel enfes ♥️🥰🌸🤗 0 0 Yorumla
trinitynin_saçjölesi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Tadelle ve pringles nedir acaba biz fakirler bilmiyoruz 0 1 Yorumla ChocolateChef +1 yıl her şeyin fiyatı uçtu :( Yorumla
Prometheus_9 Takip Et Xper 4 Yaş: 107 , eic 100% +1 yıl Pek şekerli şeyler tüketmiyorum fakat Tadelle'nin tadı güzel. Afiyet olsun. 0 0 Yorumla
Melek_eren Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Lisede hep yerdim.öğlen molsında gercekten cook doyurucuydu.💖💖 0 1 Yorumla ChocolateChef +1 yıl ben d elise de çok tüketirdim :) Yorumla
J_Webb Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 89% +1 yıl BİM buono yemeyen çikolata yedim demesin :D 0 0 Yorumla
Chirkin Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yok ya gider profiterol alırım onu çok seviyorum 0 0 Yorumla
Alevi-Kökenli-Ateist Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl sadece Milka geliyor..❤❤❤❤ 0 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 40 +1 yıl bitter çikolatalar hariç yediğim tek çikolata.. 0 0 Yorumla
AlphaSoul Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl tadelle de aşırı pahalı. browni alırım yetwr... 1 2 Yorumla ChocolateChef +1 yıl keşke fiyatlar normale dönse :( Yorumla AlphaSoul +1 yıl fiyatlar düşükkende tadelle pahalıydı... Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Gelmiyor 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Tadelle geliyor 0 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 711 cevap paylaştı. Hayır gelmiyor. 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çok pahalı meret 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Almanya’da doğdum büyüdüm ve Tadelle’nin üstüne tanımıyorum. Niye bilmiyorum ama benim en favori çikolatam olur kendisi 🥰🥰
Afiyet olsun
ben de çok severim :)
Evet aşırı tatmin edici. Tadellenin o reklamına hayranım. Şarkı ses ve kızımız çok güzel enfes ♥️🥰🌸🤗
Tadelle ve pringles nedir acaba biz fakirler bilmiyoruz
her şeyin fiyatı uçtu :(
Pek şekerli şeyler tüketmiyorum fakat Tadelle'nin tadı güzel. Afiyet olsun.
Hayır gelmiyor tadelle sevmiyorum.
Lisede hep yerdim.
öğlen molsında gercekten cook doyurucuydu.
💖💖
ben d elise de çok tüketirdim :)
Hayır aklıma ilk dido geliyor.
Bi tepeleme kaşık sarelleee
BİM buono yemeyen çikolata yedim demesin :D
Yok ya gider profiterol alırım onu çok seviyorum
sadece Milka geliyor..❤❤❤❤
bitter çikolatalar hariç yediğim tek çikolata..
tadelle de aşırı pahalı. browni alırım yetwr...
keşke fiyatlar normale dönse :(
fiyatlar düşükkende tadelle pahalıydı...
Gelmiyor
Tadelleyi sevmiyirum
Akşam değil sabah
Bazen geliyor evet.
En sevdiğim
Tadelle geliyor
Hayır gelmiyor.
Çok pahalı meret
Hiç.
Evet kesinlikle
Aklıma bile gelmiyor
Evet geliyor